Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Suur-Helsingin Valkonauha

jormas: Eilen tein uuden aluevaltauksen, sillä olin Suur-Helsingin Valkonauhan vuosikokouksessa kutsuttuna. Ensin minut hyväksyttiin kannatusjäseneksi, sillä varsinaiseksi jäseneksi eivät miehet edes pääse. Hyvä niin. Mutta hallitukseen pääsee, joten lienen sen yhdistyksen historian ensimmäinen mies hallituksessa. Olen siitä hyvin otettu.
Mutta on siihen syynsäkin. Yhdistys ylläpitää kodinomaista, kymmenpaikkaista, lähinnä päihdetaustaisten naisten yhteisöä, Liisan kotia, Pakilassa. Se on tiloiltaan kyseiseen käyttötarkoitukseen aikansa elänyt, sillä kaikilla ei ole eden omia huoneita. Paikka on kuitenkin hyvähenkisenä ja kodinomaisena ollut tarpeellinen. Talous on hyvin tiukalla, mutta silti uudet tilat pitäisi tavalla tai toisella saada. Joten siinä riittää haastetta kerrakseen.
Kuten kuvasta näkyy, on Sorvari kuljettanut
yhtä jos toistakin jonkun vuoden

Tänään oli Järvenpään kaupungilla kolmas työpäiväni ja on todella mukava olla sykkeessä mukana, joten sykettä on monella rintamalla.
Tänään saimme myös järjestymään Merikonttikotien kuljetuksen Vihdistä Hyvinkään asuntomessuille niin sanottuna satsauksena tulevaisuuteen.
Tätä termiä käytti kuljetuksen toteuttaja ja sponsoroija http://www.kuljetusliikesorvari.fi/, josta kyseiselle lafkalle iso kiitos.
Vaikka olemmekin pieni pakertaja, on suhteita ja verkostoja senkin edestä, joten järjestetään kyseiselle kuljetusyritykselle hommia tavalla tai toisella.

1 kommentti:

Ramiiro kirjoitti...

Loistavaa jormas. Katulähetyksen ja Sininauhasäätiönhän sinä kasvatit tyyliin "kärpäsestä härkäsen", joten en epäile hetkeäkään, etteikä Valkonauhakin kasvaisi, jos sinä siellä häärit aivoina. Onnea ja siunausta. Tv. Rami