päivis: Otsikko on aika mahtipontinen, mutta saahan sitä yrittää houkutella jonkun uuden lukijan tuolla otsikoinnilla. Ruokablogin kirjoittajaksi olen liian vähän ruoanvalmistuksen kanssa tekemisissä ja sama homma on muodin kanssa, vaikka joskus muistan kirjoittaneeni jostain vaatteistakin tai kengistä ainakin.
Voi olla, että johonkin tiettyyn teemaan keskittyneen blogin kirjoittaminen voisi ajan myötä tuntua tylsältä. Vaan mistäpä sen tietää. Esimerkiksi Merikonttikodissa asumisesta voisi saada vaikka minkälaista juttua aikaiseksi. Tai voihan olla, että joskus vielä oikeasti innostun ruoanlaitosta. Veikkaan kyllä, että harrastuksen olisi pitänyt alkaa jo vuosikymmeniä sitten, jotta minulla olisi jotain annettavaa lukijoilla.
On aika harvinaista, jos kokkailen Matkakodissa. Marjapensaiden juuressa maasta tunkeva raparperi sai kuitenkin aikaan sen, että päätin tehdä itse ainekset aamujogurttiin. Muutenhan jogurtin kanssa syötäisiin pakastemarjoja ja joskus banaanin viipaleita.
Söimme kerran, sekin harvinaista, pikkupurkista jogurttia, joka oli nimeltään raparperijogurtti. Maistui mukavasti vaniljalta. Huomenna syömme maustetun valmisjogurtin omatekoista versiota. Siihen tarvitaan siis pilkottuja ja kypsennettyjä raparpereja, joiden sekaan on keittämisvaiheessa lisätty sokeria, tällä kertaa reilun kaupan ruskeaa sokeria. Raparperimössän päälle kaadamme vaniljajogurttia. Luulen, että raparperin pehmittämisellä keittäen on joku tietty nimi, jota nyt en jaksa muistaa, tai sitten sellaista nimeä ei ole olemassakaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti