Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 23. toukokuuta 2013

Pää ei kuitenkaan ole sekaisin hulluruohosta

päivis: jormas kirjoitti, että sama pää kesät talvet. Itse koin eilen, että pää oli vähän sekaisin, vaikka en mitään sitä edistävää ollut nauttinutkaan. En edes ole syönyt Rainbow´n pakastekasviksia, vaikka ne kuvan perusteella näyttävätkin olevan juuri sellaisia, joista pitäisin.
Pakasteet ovat helppoa ruokaa ja ruoan lisuketta,
mutta on aika pelottavaa, ettei kuitenkaan voi
luottaa siihen, että pussissa on sitä, mitä luvataan.

Sen, että pää on kuitenkin ollut sekaisin, kertoo muun muassa se, etten ollenkaan muistanut eilen blogivuoroani. Ei käynyt edes pienessä mielessäni.

S-kaupassa myytävien pakastekasvisten joukkoon oli joutunut vahingossa myrkyllisiä hulluruohon siemenkotia ja siitä sitten saatiin päivän ykkösuutinen. Googletin kasvin ja sehän on oikein kaunis. Tai sillä on kaunis valkoinen kukka. Niitä on kuulemma eteläisessä Suomessakin ja nyt voikin epäillä, että Niilo, meidän koira joka välillä luulee olevansa lammas, on syönyt hulluruohoa. Sen verran senkin pää tuntuu toisinaan olevan sekaisin. Muun muassa eilen illalla.

Seikkailumieliset ehkä etsivät hulluruohon käsiinsä ja testaavat sen tehoa. Sen verran harhoja aiheuttavaksi sen vaikutuksen kuvaili yksi sairaalahoitoon joutuneista, että takuuvarmasti siihen ainakin jotkut huumehörhöt tarttuvat. Aineen muut haittavaikutukset helposti saattavat unohtua, kun ensisijaisesti haetaan mahdollisuutta saada pää sekaisin. Ja vielä luonto tarjoaa sen aivan ilmaiseksi.

Pakasteet veivät varmasti kärjen päivän toiselta uutiselta, joka kyllä alkaa jo olla vanha eli Tukholman mellakoilta. Työhöni liittyen seuraan vähän lehtikirjoitteluja ja sitä kautta pääsin huomaamaan, että aihe on kirvoittanut laajan keskustelun netissä. Bloggaajat kirjoittelevat ja toiset kommentoivat. Kirjoitusten mukaan mitta alkaa olla täysi. Riehujat eivät saa sympatiaa, eivätkä edes ymmärrystä. Eivät kyllä minultakaan. Viattomien ihmisten hengenlähtö alkaa tuota vauhtia olla lähellä, eikä rakennusten ja autojen polttaminen tai palomiesten, poliisien ja ensihoitajienkaan kivittäminen tunnu oikein järkitouhulta.

Suomessa taas hyssytellään, että ei tätä meillä voi tapahtua, koska "niitä on niin vähän". Siis maahanmuuttajia.

Ei kommentteja: