Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kiittämättömyys on maailman palkka

jormas: Tänään täytyi käydä tietokone- tai oikeastaan puhelinhankinnoilla. Työnantaja nimittäin sitä kysyessäni ilmoitti, että ei ole oikeastaan ole muuta vaihtoehtoa kuin palauttaa tablettipuhelin työsuhteeni päättyessä.

Näin siis teen, vaikka se tuntuu melkoisen epäoikeudenmukaiselta, sillä olen vuosikymmenten saatossa antanut työnantajalleni merkittävän määrän kalusteita ynnä muuta työkalua ja tarviketta. Ja kun kyseessä on nyt vielä Sininauha Oy:n rahoilla ostettu muutaman satasen laite, tuntuu se vielä paskamaisemmalta, sillä tein sen eteen toimitusjohtajana tasan vuoden töitä saamatta siitä äyriäkään.

Mieleen palautuu myös aika, jolloin talous oli Sinnauhasäätiössä tosi tiukalla ja silloin tuli monellakin tavalla jeesattua työnanatajaa. Joten hieman paha maku jää tästäkin asiasta, sillä tiedän lisäksi tapauksia nykyisellä työnantajallani, jolloin on toimittu toisin. Myös itse bossina ollessani tein samoin.

Mutta elämä jatkuu ja minä keikun siinä mukana sangen hyvillä mielin, sillä vuosien saatossa on ollut ja tapahtunut paljon sellaista hyvääkin, joiden ansiosta sietää tulla lunta välillä tupaankin.

Ei kommentteja: