Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 7. toukokuuta 2013

Eläkeikä lähestyy, olenko valmis?

jormas: Eläkeikä ja sen myötä  työn päättyminen Sininauhasäätiössä alkaa olla julistusta vaille valmis. Tosin palkan eteen en ole enää tehnyt lähes vuoteen mitään, sillä työnantajan huonoina tai ainakin tiukkoina aikoina tuli tehtyä töitä niin paljon etukäteen, ja ansaitut vapaat on pidettävä pois, koska työnantaja katsoi, että ei ole perusteita maksaa niitä rahassa. Olen siis ansiotyön osalta ollut jouten ja istunut aloillani sekä ollut niin sanotusti tyhjänpanttina. Vaan onhan ollut aikaa laittaa elämän sirpaleita uuteen järjestykseen. Mutta uudet tuulet puhaltavat ja olen niissä puhureissa  mukana kokosydämisesti, joista lisää, kun sen aika on.
Ja messuille mennään. Hyvinkään asuntomessuilla on on näytteillä 29 omakotitaloa ynnä muut kohteet päälle. Niistä on neljä valittu sellaisiksi, joita esitellään erityisesti medialle. Yksi sellainen on meidän merikonteista  tehty Duokoti. Hienoa.

Valitettavaa on, että kaikki jotka leikkiin kanssamme alussa lähtivät intoa  puhkuen, eivät jaksaneet olla mukana loppuun saakka. Se toi aukkoa talouteen, tekijöiden määrään sekä tietenkin osaamiseen. Meille Elämän tähden ry:ssä oli kuitenkin koko ajan selvää, että viemme hankkeen loppuun saakka, vaikka totaalisesti itse tehden. Nyt kaikki näyttää hyvältä ja näköpiirissä ei ole mitään, mikä estäisi, ettemmekö olisi heinä-elokuussa joka päivä messujen ajan esittelemässä kohdettamme.

Koska yhdistyksemme päällimmäinen tarkoitus ei ole ollut tehdä hankkeesta  kaupallista, vaan ainoastaan tuoda uusia vaihtoehtoja asumiseen sekä ravistella joskus kovinkin luutuneita käsityksiä, on kaikki mahdolliset asiasta kiinnostuneet tervetulleita neuvottelupöytään.

Ei kommentteja: