Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Työtä ja puuhastelua

jormas: päivis kirjoitteli etätöistä ja niitä on tullut minunkin silloin tällöin tehtyä. Suurin ero tulee siitä, että päivis saa tekemisistään palkan ja minä taas en. Vaan ei se intoa lannista, sillä omaksi iloksikin on mukava puuhastella yhtä ja toista.

Tänään sillä sektorilla oli sivullisen kirjoittaminen A-klinikkasäätiön Tiimi-lehteen. Aiheena oli mikä on kenenkin henkireikä. Itse pohdin sitä kirjoituksessani siitä näkökulmasta mistä saan voimia jatkaa ylipäätään päihdetyön parissa tavalla tai toisella. Ehkä julkaisen kirjoituksen blogissamme sen jälkeen, kun Tiimi on sen tehnyt.

Muistaakseni Ilta-Sanomista bongattu kuva, jossa pieni poika
asuu kontissa ja maksaa vuokraa 80 taalaa kuukaudessa.
Niin ikään tänään onkin tullut istuttua myös urakalla veden ääressä. Ensin puoli päivää Siaminlahden rannalla varjon alla rantatuolissa ja iltapäivä hotellin uima-altaalla, niin ikään varjossa.

Ja päivis vieressä koneella etätöitä tehden. Aiheena taisi hänellä olla Sininauhasäätiön vuosiraportti. Tämän voi vapaasti työnantajan edustaja mahdollisesti blogiamme lukiessaan ottaa virallisena tuntikortin korvaavana seurantaraporttina, josta ei tarvitse maksaa minulle mitään.

Kolmen päivän päästä lähtevät alakerrasta verrattomat naapurimme, Pulkkisen pariskunta uuteen kotiin, joka on tässä aivan lähellä. Tilaa enemmän ja mitä lie mikä veti puoleensa Seuran tiloja enemmän. Mutta tuleen ei jäädä senkään osalta makaamaan, silllä tilalle on tulossa Jussi, joka on oikein oiva naapuri hänkin. Joten tervetuloa Jussi ja Jussin muru? Pannaan Soi Welcomen asiat entistä paremmalle tolalle.

Ei kommentteja: