Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 20. lokakuuta 2012

Ruut Sjöblom Tuusulan kunnanvaltuustoon

jormas: Tänään oli paino ensimmäisen kerran alle 91, tarkalleen ottaen 90,7 kg. Sen kunniaksi piti tietenkin syödä kunnolla, joten arvaan painon olevan huomenna 92 kilon paikkeilla.
Kelit ovat meitä tosiaan varsinkin viime viikon hemmotelleet. Vettä ei ole juuri satanut ja lämpö on keikkunut 30 molemmin puolin.

Eilen ja tänään täällä oli kunnallisvaalien äänestyspäivät. Paikkana suurinpiirtein Pattayan komein hotelli, jonne ei meikäläisellä ole varaa saati asiaa muuta kuin äänestämään. Siinä tarkoituksessa se on palvellut suomalaisia aiemminkin.

Vaikka olenkin aatemailmaltani Vihreä, sai tällä kertaa puoluesidonnaisuus kyytiä ja äänestimme päiviksen kanssa Ruut Sjöblomia, jonka olen tuntenut aivan pikkutytöstä saakka. Tuttu toki oli jo hänen isoisäkin, jonka niin sanotuilla vanhapiikasisaruksilla isäni oli firaapelirenkinä.
Ruut on teologian maisteri ja tekee parasta aikaa tohtorin väitöskirjaa. Kaikin tavoin sopiva ihminen ajamaa tuusulalaisten asiaa, sillä hänen juurensa ovat tukevasti kunnan maaperässä. Suvun hautakin taitaa olla niitä harvoja, jotka ovat Hyrylässä sijaitsevan kirkon pihamaalla.

Seuran kävijämäärä jatkaa kasvuaan ja hyvä niin. Mukaan on tullut myös uusia käsiä, jalkoja sekä aivoja, jotta varsinkaan ruuan eteen puurtävat eivät vallan näänny taakkansa alle.

Päiviksen kanssa aamuni on poikkeuksetta alkanut auringon nousun aikaan reippaan kymmenen kilometrin kävelylenkillä. Joka käytännössä tarkoittaa, että kun tämä parin kuukauden sessio on loppu, on tullut käveltyä reippaasti enemmän kuin Kivikylästä Keski-Suomaan ja takaisin.
Sen ansiosta on paino pudonnut ja kunto noussut. Joka taas on omiaan lisäämään elonpäiviä, sillä elämä on laiffii....

Ei kommentteja: