Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 18. lokakuuta 2012

Pattaya Suomi-Seura

jormas: Tänäänkin oli puuhapäivä ja heti aamusta kuljetin päivistä kaupungille, sillä hän osallistui johonkin kuluttajatutkimukseen, josta kertokoot itse, jos tarpeelliseksi näkee.

Myös seuran http://pattayasuomiseura.fi/ kotisivuja tuli päivän mittaan hieman päivittyä, sillä toiminta vilkastuu koko ajan. Uusia jäseniä tulee myös sen verran ripeästi, että se povaa hyvää ja vilkasta talvea Pattayalla ainakin suomalaisten keskuuteen.

Kuvan ottohetkellä on koiran kuolemasta nyt puolitoista
viikkoa. Enää sen kimpussa eivät viihtyneet madotkaan.
Myös tämän kauden ensimmäinen hallituksen kokous pidettiin, jossa olikin monenlaista pientä, mutta tärkeää päätettävää. Päätimme esimerkiksi koeluonteisesti julkaista netissä hallituksen kokouksen pöytäkirjat siltä osin, kun katsomme ne julkisiksi.
Väki nimittäin on täälläkin samanlaista kuin Suomessa, joka pahimmillaan tarkoittaa, että kaikki ne asiat, joista on vähänkin hajua, jotkut vääntävät mieleisekseen ja levittävät juoruina sinne tänne.
Ja vaikka sinne joukkoon laittaa tavalla tai toisella totuudenkin, ei se huhumyllyä pysäytä. Karavaani kuitenkin jatkaa kulkuaan ja me päätimme rekisteröidä Pattaya Suomi-Seuran myös Suomeen, ellei joku ole sitä jo tehnyt.

Päivän päätteeksi kävimme vielä pulahtamassa urheilukeskuksen altaalla, joka on kävely-, mutta myös oivan moottoripyörämatkan päässä. Siellä olikin altaallinen lapsia opettelemassa oikein valmentajien kanssa uimaan tosissaan ja kilpaa. Heitäkin oli mukava seurata.

Ei kommentteja: