Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 14. tammikuuta 2012

Pattaya Suomi-Seuran puheenjohtaja Risto Nyman täyttää 60 vuotta

Seuran jäsenkortti 2011-2012 on myös kutsukortti syntymäpäiville. Risto kutsuu kaikki jäsenet juhlimaan kanssaan Seuran toimitalolle ruokailun merkeissä 22.1. sunnuntaina kello 17:00.
Joten kaikki blogimme lukijat, liittykää Seuraan jäseneksi ja lähtekää Pattayalla juhlimaan. Vielä ehtii.

Onnitella päivänsankaria toki voinee monellakin tavalla. Yksi niistä on Seuran kotisivuilla http://www.pattayasuomiseura.fi  oleva "Vieraskirja".
Sitten Risto-ystävälleni jokunen sana näin kahden kesken. Kun mies tulee kypsään ikään, menee muisti tai ainakin se tulee harkitun valikoivaksi. Niinpä en muista tuliko minulla 50-villitystä, mutta 60-villitys tuli ja sen muistan hyvin. Siksi myös annan Sinulle vakavasti otettavan varoituksen sanan ja parikin.
Tuumaustauko Pattaya Suomi-Seuran päiväkeskuksessa.
Kuvassa Elämän tähden ry:n puheenjohtaja Jorma Soini,
Pattaya Suomi-Seuran hallituksen jäsen Leena Pulkkinen
 ja puheenjohtaja Risto Nyman.
Muistan nimittäin kuin eilisen päivän, kun villitys alkoi. Se tuntui käsien hikoiluna ja ylimääräisenä sydämentykytyksenä. Ja pitemmälle en päässytkään, sillä olin Helsingin Vanhankaupunginlahdella soutelemassa, enkä ehtinyt rantaan, kun hikoilu lakkasi, sydämen lyönnit tasaantuivat ja villitys oli ohi.

Joten Risto, pidä merkkipäivänäsi Fon tiukasti koko ajan vähintään näköetäisyydelle, jotta sinulle ei käy samoin.

Näillä sanoilla toivotan koko Elämän tähden ry:n jäsenistön puolesta Sinulle, yhteystyökumppanimme Risto, pitkää ikää sekä oikein paljon onnea.

Jorma Soini, puheenjohtaja
Elämän tähden ry,

Ei kommentteja: