Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 8. heinäkuuta 2022

Top ten, 10 luetuinta...

Aamulla innostuin pohtimaan päiväkirjanomaisia blogikirjoituksia, joita on osin yksin, osin Päiviksen kanssa syntynyt kymmenen vuoden ajan joka päivä. Melkoinen saavutus mielestäni. Lukijoiden määrältä se ei sitä ole, sillä somemaailmassa luetuimpia luetaan satojatuhansia kertoja. Vertailu edes omien tekstien välillä ei ole helppoa, sillä joku on kirjoitettu vuosikymmen sitten ja joku eilen tai tänään. 

1. Piikkipaikkaa pitää tarina Salla Honkapäästä ja hänen tekemästään työstä romanialaisten katukoirien hyväksi. Salla oli aikoinaan myös yksi Liisan ja minun Jesse huvihevosen hevostytöistä.
2. Pitkään luetuimpana oli Päivis, joka kirjoitti seikkaperäisesti kuinka hän hankki thaimaalaisen ajokortin.
3. Sitten on vuorossa yksi Filippiinien reissuni 30 blogin sarjasta. En tiedä mikä osassa 14 kiinnostaa. Ihmettelin siinä etupäässä vain miksi jotkut ovat sitä mieltä, että länsimaalainen mies ei voi mennä koko maahan kuin seksin vuoksi.
4.-5. Tuusulalaisesta Sjöblomin suvusta kirjoittaminen tuo kiinnostuneita riippumatta siitä mitä kirjoittaa. Juhani on ollut kaverini läpi elämän ja usein olen ihmetellyt kateutta, joka estää näkemästä hänen käsien jäljissä mitään hyvää. Varsinkaan Hyrylän seudun kehityksen hyväksi harva on tehnyt enemmän.
6.-7. Nämä kuuluvat kirjoitussarjaan, jossa esittelimme Duokotiamme Hyvinkään asuntomessuilla joka päivä. Kuukaudessa kävi kodissamme yli 50 000 tutustujaa. Silloin ja yhä sanon, että loppuelämän vieraat yhdellä kertaa.
8. Sitten on jälleen Päiviksen blogi, kun Suomen suurlähetystö piti infotilaisuuden Pattaya Suomi-Seuran tiloissa. Vaikka joku sanoo Seuran olevan sivussa, tämä ja Suomen vaalien äänestystilaisuudet osoittavat, että ehkä emme vaan keksi tarpeeksi vetovoimaista, omaa toimintaa.
9. Päivis pohdiskelee voiko Harrikan satulassa istua hame päällä.
10. Viimeisenä, muttei vähäpätöisimpänä kerron Hyrylän seudun monipuolisista uimapaikoista.

Top ten-lista on kerännyt kolmisenkymmentätuhatta lukijaa. Se on vähän, mutta toisaalta saman verran kuin kotikunnassani on lukutaitoista väkeä. 

Ei kommentteja: