Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 24. maaliskuuta 2022

Outoa saunaseuraa

Eilen oli petankkipäivän sijaan saunapäivä, sillä sade oli kastellut kentän savivelliksi. Kohteeksi valikoitui Jomtien Sauna, joka omistajanvaihdoksen myötä lämmittää löylyhuoneensa tarpeisiini hieman liian kuumaksi. Vaikka takamuksen alla on märkä pyyhe, meinaa kankut palaa. Tai ehkä olen vaan tullut kypsässä iässä liian herkkähipiäiseksi.

Sadepäivä oli myös karkottanut saunaväkeä entisestään, joten tilaa oli. Ja mahdollisuus katsella vähän eri vinkkelistä saunan ilmiöitä. Mukana laukussani oli pienet kiikarini Kiinasta. Niidenkin hankkiminen oli oma juttunsa, sillä Thaikodissa eikä muullakaan kukaan ole minua vastassa. Niinpä nykyisin saatan odottaa ihmisen sijaan maailmalta jotain lähetystä, jonka olen tilannut itselleni. Paperisen kortinkin lähetin pariin kertaan Thaimaasta Thaimaahan Postin sähköisten palveluiden kautta, mutta ne eivät koskaan saapuneet perille. Eikä myöskään tullut Elmerin joulukortti, jonka hän sanoi lähettäneensä.

Seven Seasin respan ala-aulassa onkin nykyään aika määrä lähettien tuomia pieniä paketteja, jotka henkilökunta laittaa hyllyyn sekä kirjaa vihkoon, mistä vastaanottaja voi etsiä omaansa. Siellä oli siis toissapäivänä viimein myös pieni kaukoputkeni. 

Sen avulla tähyilin saunalla altaan toiselle puolen henkilökunnan touhuja ja voi olla, että palveluihin kuuluu nykyisin monenlaista. Huomasin, että he valmistivat yhdelle farangimiehelle vesipiipun poltettattavaksi. Mitä polttivat, sitä en tiedä. Olisin kyllä tiedon saanut, sillä savuja tarjosi yksi tytöistä minullekin, kun kävin uimassa altaan toisessa päässä. Muutenkin näytti parille henkilökuntaan kuuluvalle nuorelle naiselle farangin tarjoamat oluet maistuvan. Ehkä oli jotain muitakin baaritytön elkeitä.

Olisiko ollut väen vähyys, joka sai minut ihmettelemään ystävälleni ääneen tuntuvan hieman oudolta, kun saunomassa oli pari nuorta, paikallista naista, jotka kikattelivat keskenään. Jos elekieltä oikein ymmärsin, oli kiinnostusta enemmänkin myös seuraamme. Kaverini vastaus laittoi maailmani järjestykseen tai enemmän sekaisin. Mies Suomen Chicagosta sanoi, että ehkä farangiseuran puute johtuu siitä, että toinen tytöistä on ladyboy 😲. Oli syvennyttävä asiaan ja toden totta, niin olikin. Mukavaa keskustelu-, sauna- ja allasseuraa kuitenkin molemmat. Kun lähdin kohti Thaikotia, jäi ladyboy viltuttelemaan viehkeästi perääni. Olin siitä vähän otettu, kun joku huiskuttaa minullekin, vanhalle, lihavalle miehelle 😅. 

Ei kommentteja: