Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 16. kesäkuuta 2020

Monen maakunnan kierros

Jätän tällä erää tähän Kolumbian matkakuvat ynnä pikku tarinoinnin ja palaan niihin myöhemmin. Ehkä 😁. Laitan kuitenkin kuvan Sasaiman kyläkaupasta ostamastani soppakauhasta, joka on ollut löylykauhanani jo toistakymmentä vuotta. Joka kerta kun löylyä sillä heitän, muistan lapset viidakon laidalta ja Bogotan kaduilta.

Lähdin nimittäin jo 16 vuotta vanhalla Matkakoti, sanoisinko vanhuksella tai ainakin seniorilla pikku maakuntakierrokselle. Jonka aloitin Jokilaaksosta ja vein Tuusulan toiseksi suurimpaan kylään, Jokelaan Päivikselle hänen polkupyöränsä.

Siitä matka jatkui Sysmän keskustaan, Uusi mahdollisuus yhdistyksen hienolle kirpputorille. Olin nimittän tuuraamassa siellä bossia, olisiko ollut edelliskesänä. Aivan loistava vastaanotto. Joskin ikääntynyt väki oli harventunut 😢 ja entisestään harmaantunut.

Jo monena vuotena olin luvannut Eima Törmälle, että joskus kesällä tulen morjenstamaan häntä ynnä puolisoa heidän kesäpaikkaansa. Todella keskellä suomalaista luontoa olevaan hirsiseen, muistoja täynnä olevaa mökkiin. Tosin vain Eima oli paikalla.

Syötiin, juotiin kaffetta ynnä muuta ja maisteltiin yhteistä historiaa. Sininauhaa ja Katulähetystä. Iltapalaksi on tarjolla ja luvassa vielä naapuritilan luomumysliä, joten täällä on hyvä viettää yö Matkakodissa.

Ei kommentteja: