Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Money money money, osa 2

Eilinen, otsikon mukainen blogini sai tutkija Juha Tervalan soittamaan minulle. Hän tosin pyysi, etten mainitsisi sitä, kun sanoin kirjoittavani samasta aiheesta tänään.

Hänen hissinsä pysähtyi kerrosten välille ja hän antoi kirjallisesti alla olevan palautteen, sillä lainasin kymmenkunta riviä hänen sanomisiaan Suomen Kuvalehdestä.

Koko artikkeli on luettavissa tätä klikkaamalla. Tosin en tiedä lieneekö lehdellä jotain maksumuureja jne. Mutta kai digilehdenkin voi halutessaan ostaa.

"Tuomitsen jyrkästi kirjoituksesi, koska käytät sanojani täysin väärin!

Tukahduttamispolitiikan tarkoitus on, kuten nimikin sanoo, tukahduttaa virus. Tarkoituksena on pelastaa ihmishenkiä ja talous.

Aiemmin Suomen Kuvalehdessä kirjoitettiin, että Suomen nykyinen linja, jota voidaan kutsua näännytyssodaksi ja hidastamispolitiikaksi, on väärä: ”Virus ei tällaisessa näännytyssodassa ainoastaan tapa vanhuksia vaan myös tuhoaa talouden.”

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/mielipide-kotimaa/viisi-tutkijaa-vaatii-koronaepidemia-pitaa-tukahduttaa-suomessa-nyt-aasia-johtaa-torjuntataistelussa-eurooppaa-6-0/

Analyysini osoittaa, että taloudelliset tappiot Suomen linjasta ovat massiiviset. Eli Suomen nykyinen linja siis tappaa vanhuksia ja talouden. Tästä syystä olen ehdottanut, että Suomi alkaa toteuttaa tukahduttamispolitiikka WHO:n ohjeiden mukaisesti.

Laitat sanoja suuhuni tavalla, jolle ei ole mitään vastaavuutta todellisuudessa: väität, että olisin mukamas sanonut, että talous pitäisi pelastaa ihmishenkien kustannuksella. Toimintasi on jyrkästi tuomittavaa!

Terveisin, Juha Tervala"

Vastasin hänen blogikommenttiinsa näin: "Kiitos Juha Tervala myös livekeskustelusta. Kuten sinulla, myös minulla on oikeus tulkita julkaistuja artikkeleita haluamallani tavalla.
Ehkä kirjoitan aiheesta huomenna.

Yhden asian korjaan kuitenkin jo tässä. Kaikki sanomasi on lainausmerkkien sisällä ja poimittu Suomen Kuvalehdestä. En siis ole laittanut sanomaksesi mitään mitä et olisi sanonut."

Ei kommentteja: