Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 22. helmikuuta 2020

Thaimaan arkea

Eilinen(kin) oli oikein mukava päivä. Vaikka oman soppansa keittäjä näyttääkin yhä kiehuvan kattilassaan.

Murukahvia olen sen sijaan juonut kattilassakin keittämästäni vedestä lähes päivittäin, sillä nykyisessä huushollissa ei ole kahvinkeitintä. Nyt olen kylläkin löytänyt vedenkeittimen. Oikein hyvää on aamukahvi niinkin tehtynä pienen hunajatilkan kera.

Kävin myös Thaikodissamme, sillä osa lääkkeistä ja rahoistani on siellä. Viihtyisää ja kaunistakin oli siellä Päiviksen "tuunaamana". Ajattelen, jo monivuotista Thaikotiamme lämmöllä sekä myös turvallisemmaksi paikaksi joillekin itselleni tärkeille...... Paitsi, että unohdin lääkkeet sinne jääkaappiin, joten tänään on tehtävä uusi reissu 🤣.

Huono uutinenkin saavutti minut, sillä pelastamamme koiranpentu Little Bira on saanut kuitenkin parvotartunnan ja henki on taas hiuskarvan varassa uudessa kodissa. Selviäminen on fifty-fifty. Joten pieni Bira, taistele elämäsi puolesta 💞💞.

Loppupäivä meni loistoseurassa Jomtien Saunalla, jossa tai jolla talon asukaskilpikonnakin näyttäytyi pitkästä aikaa. Niistä en tiedä juuri mitään paitsi, että ainakin Suomessa asuva Justiina konnaneiti nukkuu ehkä kolmen viikon pätkissä talviuntaan. Käy vain välillä syömässä. Sen elo on siis omaanikin loivaliikkeisempää.

Alkuiltaa istuin ja illallistin Fraser's ravintolassa, jossa on varsin hyvä ja laatuunsa nähden kohtuuhintainen ruoka. Paikan erikoisuuksiin kuuluu jokailtainen kello 19 arvonta. Sen voittanut saa sen hetkisen laskunsa kuitatuksi talon piikkiin.

Muutenkin tämä australialainen paikka on hengeltään ja henkilökunnaltaan oikein mukava. Isäntä kiertelee salissa ystävällisen henkilökunnan joukossa ja illan mittaan taputtelee varmasti jokaista ainakin kerran olalle. Ruokalistassa on myös tarina tämän urheiluhenkisen ravintolan historiasta ja synnystä.


Ei kommentteja: