Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 8. helmikuuta 2020

Roi Et, osa 2

Tuli raapaistua parin, kolmen päivän verran pohjoisemman Thaimaan arkea ehkä Tampereen kokoisessa kaupungissa. Mukavaa oli, joskin olisin kernaasti lähtenyt pois samoissa fiiliksissä kuin meninkin. Mutta oma valinta mennen tullen, josta saatan kirjoittaa joskus, kun pöly laskeutuu. Joka tapauksessa menin itseeni, tuli ahdasta, joten lähdin pois. En kuitenkaan itsestäni, vaan itseni kanssa.

Mieleen jäivät mukavina asioina muun muassa yöpaikassani ystävällinen emäntä, joka korjasi housunikin, koirat, karjaeläimet sekä englantilainen herrasmies yhdessä kadunvarren kuppilassa. Tässä järjestyksessä. Muistan myös kuvan talojen rakentajat, jotka tekivät koteja akaasiapuusta. Näin oletan.

Eilen ajoin Harrikalla kohti Pattayaa kolmisen sataa kilometriä ja yötä olin noin puolessa välissä. Erikoista yöpaikassani oli, että jos ei laittanut verhoja kirjaimellisesti lasiovellisen lasiseinän eteen, oli piha tarjolla näköalaksi vaikka koko yöksi. Ja vastaavasti minä vuoteineni Aataminasuisena lasiseinän toiselle puolen 🤣🤣.

Tuli samalla testattua Google Mapsissa itselleni uutta ominaisuutta, sillä majapaikasta en löytänyt netistä sanan sanaa kuin thaikielellä. Joten kopion sanan, jonka oletin olevan majapaikan nimen ja liitin sen GPS-karttapalveluihin. Ja kas, se tarjosi minulle oitis äidinkielelläni jotain paikkaa vajaan 7 kilometrin päässä.

Thaimaassa on tosiaan hyvin paljon seutuja, joissa englanninkieli on yhtä kummajainen kuin minunkin äidinkieleni.

Ja kyllä vain, oikein mukavan näköisiä pieniä matkamiestenkin koteja parissa rivitalossa. Mukava vastaanotto sairaan, pienen koiran ja lukuisten kissojen kera.

Päivälliseksi ja illalliseksi söin koko pienen pussillisen perunalastuja, sillä ruokaa ei talon puolesta ollut edes bahteilla ostettavaksi enkä lähtenyt kylille enää.

Reissaaminen ilman varsinaista päämäärää on mukavaa. Näin ajattelen nyt, sillä kokemusta minulle ei tavasta aiemmin ole kertynyt. Olen aina tiennyt minne olen menossa, vaikka olenkin ollut melkoisen siivun elämästäni tuuliajoilla. Ehkä eniten itseni kanssa. Toisaalta määrätyllä asenteella on mukavaa olla välillä hukassa itseltään 😂😂.

Ei kommentteja: