Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Kaukana kaikesta

En tiedä missä on Herran kukkaro tai Jumalan selän takana. Luulen kuitenkin, että molemmissa on turvatakuu, jos uskoo......

Uskon tai en, mutta ensi yön olen kaukana, jos en kaikesta, niin monesta ainakin: https://isaanperazimpark.com/en/

Kun netistä pengoin kortteeria, kiinnitin ensimmäisenä huomioita hintaan, 8 euroa yö. En siksi, että minun pitäisi yöpyä mahdollisimman halvalla, vaan halusin nähdä minkälaisen petipaikan kyseisellä summalla saa.

Kun lisäksi luin yöpyjien kokemuksia, jotka eivät olleet pahoja lainkaan, päätin, että sinne. Tosin ajattelin, etten ehkä löydä koko mestaa, sillä sitä valittelivat kävijät palautteissaan. Ja olihan paikka monen mutkan takana, eikä ainuttakaan opastetta. Tai voi olla, että jotkut thaikieliset olisivat jotain kertoneetkin.

Mutta löysinhän minä GPS:n kanssa suoraan pihaan. Tai melkein, sillä lukuisten lampien ympäröimällä portilla oli vastaanottamassa puoli tusinaa irtokoiraa. Ja möykkä sen mukainen. Oli pakko laittaa Harrikka seis ja kysyä portinvartijakoirilta, että mitä maksaa sisäänpääsy. Oli satulalaukun kulkukoirien lahjontapussi tarpeeseen ja sopukin löytyi sen avulla helposti. Kelpo maksuvälineitä siis. Rottinkisauvaa parempia.

Sen sijaan ihmisiä ei meinannut löytyä millään ja ajattelinkin, että lieko paikka toiminnassa lainkaan. Mutta olihan se ja kahdeksan euron huonekin löytyi. Minun makuuni ja tarpeisiini oikein jees. Olen koko paikan ainut vieras.

Jos olisin kaivanut kuvetta vähän enemmän, olisin voinut yöpyä myös ensimmäisen kuvan vetten päällä. Mutta näin en tällä kertaa tehnyt. Vaan valintani oli paikan halvin huone viereisen kuvan rakennuksesta.

Tähän saakka reissu on ollut oikein mieleen, sillä Harrikka on toiminut loistavasti eikä ole sattunut mitään vahinkoja. Suurin osa matkatavaroistakin on seurannut mukana. Luulen, että tästä on noin 60 kilometriä Roi Etiin, jonne menen huomenna tai myöhemmin.

3 kommenttia:

SIILI kirjoitti...

On kyllä mukavan näköistä seutua

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tosi Hyvä blogi mutta musta tausta tekee sen ettei jaksa keskittyy lukemiseen, jos vaihdat niin jatkan mielelläni blogisi lukemista, en ole varmaan ainut jota musta pohja "häiritsee".
Kivaa Sunnuntaita ��

For life kirjoitti...

Lähes 3000 blogia mustalla pohjalla, joka säästää virtaa, sillä kirjoitan näitä kämmenenkokoisella älylaitteella. Ensimmäinen palaute pohjaväristä 7 vuoden aikana.