Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Vaalivalvojaiset

päivis: Vaalijännitys tiivistyy tähän iltaan. Niin meilläkin, vaikka vaaliväsymyksestä jo jokunen päivä sitten kirjoitinkin. Se on nyt pois pyyhitty. Jännityksen ja toivon mukaan juhlankin syynä on samaan aikaan pelattava naisleijonien mm-finaali. Jos siis hyvin käy, juhlan aihetta on useita.

Olemme valmistautuneet iltaan hankkimalla alkoholitonta kuusenkerkkä-skumppaa ja vaalikahvien kanssa syömme pakasteleivonnaista. Satuin löytämään kaupasta vegaanista piirakkaa, tai miksi sitä pitäisi nimittää. Ehkä se selviää kohta, kun juomme kahvit.

Skumppapullon taidamme avata siinä vaiheessa, kun ensimmäisiä tietoja läpi menneistä alkaa tippua. Edellyttäen, että joukossa on ehdokkaita, joiden menestyksestä haluamme iloita. Suurella todennäköisyydellä näin tulee tapahtumaan, sillä kriteerimme on varsin löysä: voimme juhlia niitäkin uusia kansanedustajia, joita emme tunne henkilökohtaisesti.

Tärkeää on tietysti, että saamme pullon tyhjennettyä illan aikana.

Meillä on jokunen kovinkin hyvä tuttu, jotka ovat nyt ehdolla eduskuntaan. Kaikkia emme voi äänestää ja jokunen tietysti on eri vaalipiirissä kuin me. Mutta kaikille pidämme peukkuja ja nostamme tietysti maljan, jos aihetta ilmenee.

Jorma haki eilen skumpan Hyrylän Alkosta ja otti samalla kuvan kaupan alkoholittomasta tarjonnasta. Hyvältä näyttää.
 

Ei kommentteja: