Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 8. maaliskuuta 2019

Kambodža, Cambodia 🇰🇭

Jormas: Kerran joku marmatti ylläpitämässämme Jomtien Pattaya Beach -ryhmässä, että miten joku määrätty kirjoitus liittyy Jomtieniin. Jos hän olisi lukenut ryhmän tarkoituksen, niin ei olisi tarvinnut kysyäkään. Mutta joillakin on käsitys, että negatiivinen ajattelu lisää omaa hyvinvointia. Näinhän voi tietysti joillakin ollakin.

Tämä blogi kertoo lähdöstämme Kambodzaan moottoripyörillä. Koska lähtöpaikka oli Pattayan kaupungin Jomtienin kaupunginosa, niin siitähän mainitty marmattaja löytää tartuntapinnan, mihin hän sitä sitten kaipaakaan.

Joka tapauksessa viisi yli kuusi starttasimme Räsäsen Heikin ja Kuitusen Jorman kanssa koti 7-Elevenin pihalta kohti Tratia ja valtakunnan rajaa.

Hienoa oli ajella, koska pysähdyksiä pidimme sopivin väliajoin vauhdin ollessa alle sata koko ajan.

Riittävää valppautta ei ollut meillä alkumatkassa peiliin katsomisen osalta, joten Rayongin seudulla putosimme kelkasta. Jos moista ilmaisua on sopivaa 30 asteen lämmössä käyttää. Vesselit menivät aikansa ja kun emme olleet sopineet mitä kautta raja ylitetään, meni jokunen tovi saada joukko takaisin kasaan.

Valtakunnan vaihto sinällään oli huippujuttu, sillä tiskin alta piti sujautella niin bahteja kuin taalojakin. Voi olla, että jänkäämällä olisi selvinnyt toisinkin, mutta me teimme näin. Sillä nuotit aidoilla ja valevirkamiehillä olivat sen suuntaiset, että lähikaupunkiin kyllä pääsee, mutta ei pitemmälle ja pyörän Vihreä kirja kaniin sekä samaa kautta takaisin. Ei sopinut meille ja viimeinen tipin pyytäjä olikin Campodian tullimies. Jolle Päivis sanoi, että et sinä voi tippiä siellä kopissa ottaa, sillä olet valtion virkamies.

Kaikki sujui hienosti ja nyt on kuukauden viisumi liimattuna passiin. Tai ainakin luulen niin. Kortteeriin etsiminen oli pienen hämmästelyn aiha, sillä rajan casino kaupungin lähes kaikki hotellit olivat täynnä. Johtuiko sitten viikonlopusta, kansainvälisestä Naisten päivästä tai jostakin aivan muusta.

Ei kommentteja: