Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 4. maaliskuuta 2019

Jomtien - Pattayan erilaiset maailmat

jormas: Aikoinaan bongasimme jostain moottoripyöräporukan, Happy Bikersit, joista pidämme kovasti. Ja tänään istumme myös täysverisesti joukkoon ja olemme Happy Bikerseja itsekin.

Sen ansioista saimme tietää vanhojen autojen kokoontumisajosta ja aivan loistavasta kevyen musiikin konsertista Asia Pattaya hotellilla. Lähes meren päällä.


Moni kuppila harrastaa puoli täydestä salistaan termiä, että full house. Mutta nyt mainitussa konsertissa monisatapaikkainen ravintola oli todella täynnä. Me saatoimme olla ainoat suomalaiset, joka laittoi pohtimaan mitä kaikkea talvikotikaupungista löytyykään, joista emme tiedä mitään. Eivätkä muutkaan suomalaiset.

Kun Happy Bikersit rakentuvat pääosin saksankieliseen viitekehykseen, on varmasti esimerkiksi englanninkieltä äidinkielenään pitävillä omat tilaisuutensa ja tapansa hauskanpitoon. Jonne jokainen olisi toki tervetullut, kun vaan tietäisi minne.

Varmasti myös vaikkapa todella hienossa ja monipuolisessa vesipuistossa Sukhumvitin varrella on sielläkin oma maailmansa, josta emme tiedä yhtään mitään. Ehkä on kausilippujenkin ostajia kuten kylpylänomaisilla saunoillakin. Joissa moni viettää aikaansa lähes joka päivä tunti tolkulla.

Näin lienee myös monen muun ja monenlaisen huvituksen kanssa, joiden olemassa olosta olen kovin kiinnostunut. Sen eteen taidan nähdä kesän aikana hieman vaivaa. Mitä se sitten tarkoittaakaan.

Joten saattaapi olla, että ensi kaudeksi yritän etsiä tapoja, joilla voisimme monipuolistaa Jomtien Pattaya Beach -ryhmän tieto- ja informaatiotarjontaa.

Ei kommentteja: