Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 2. marraskuuta 2018

Ravintola Helmi, Petri Repo, Jing ja muu henkilökunta

jormas: Ajan kanssa on ravintola Helmestä muodostunut meille eräänlainen kantapaikka. Yksi tärkeimmistä syistä on yksilöllinen palvelu sekä koko väen kohteliaisuus ja todella erinomainen ruoka.

Mutta mitä on päiviksen ja minun kohdalla yksilöllinen palvelu? Se on esimerkiksi sitä, kun halusin viettää Sydäninfarktin vuosipäivää vaimoni kanssa tuttujen ja tuntemattomien seurassa tarjoamalla kaikille Karjalanpaistia ja Jääkärinlimppua voin kera. Pete väkineen järjesti tämän kaiken kybällä.

Se on myös sitä, että vaikka Helmi mainostaa olevansa suomalaisen ruuan paikka, on se purtavan suhteen muutakin. Kun vaimoni on kasvissyöjän lisäksi lähestulkoon aito vegaani, joka ei syö kananmunia eikä maitotuotteita, on mieleisen makuisen purtavan löytäminen joskus, sanoisinko hieman haasteellista.

Pari päivää sitten Päivis näytti valokuvaa ravintola Helmessä paikallisesta kasvisruoka-ateriasta Jingille. Hän sitä aikansa katsoi pää kallellaan sekä esitti muutaman kysymyksen. Ja tänään tuli Peteltä viesti, että nyt on ruokatarpeet hankittu. Joten tuletteko syömään, jos annetaan Jingille tulikaste? Näin tehtiin ja hyvää oli, sanoi päivis.

Tapahtunutta voi sanoa asiakkaan yksilöllisten tarpeiden huomioon ottamiseksi, mutta myös pilkulleen niiden toteuttamiseksi. Samaa myös voi sanoa, kun kysyin, että löytyisikö jääkylmän lonkeron vierestä tilaa jollekin kappaleelle huurteista alkoholitonta olutta. Siitä lähtien sitäkin on löytynyt ja aina sopivan viluisena.

Ei kommentteja: