Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 16. heinäkuuta 2018

Joka kesän joutomatka

Jormas: Minulla on Päiviksen kanssa Suomen pienin merenrantatontti tai oikeastaan yhdistyksellämme ja oikeastaan kaksi. Suuremman koko on 3 x 8 metriä ja pienempi on kaksi metriä lyhyempi. Oma tarinansa olisi kuinka olemme ne hankkineet. Ne kuitenkin sijaitsevat täällä.

Tähän kaikkeen liittyen joka kesäiseen kuvioon on kuulunut kiertää Kemiön saari. Tai emme sitä oikeastaan kierrä, vaan kuljemme skootterilla sen läpi. Kanavan yli siltaa myöten saareen ja lossilla pois.

Yksi ihastuksemme kohde on entisellä maitolaiturilla oleva tuoretuotemyymälä, josta yksi kuvakin. Henkilökuntaa en ole nähnyt koskaan saati sitä kuka kasvikset tuo myytäväksi. Maitotonkkakopissa on kassan tilalla lipas, jonne voi sujauttaa maksun ostamistaan tuotteista.

Lossilta on aivan upeat näkymät niin avomeren suuntaan kuin Salon kaupunkiinkin päin. Jotenkin tämä kaikki on kovasti mieleeni.

Meri-Teijon seutu on minun mieleen varsinkin, kun kelit ovat kohdallaan. Nyt ne ovat. Tämän kertaisella reissulla olen yksin, sillä päivis koirailee Päivis Placessa Keski-Suomessa osaomistuskoira Niilon kanssa.



Ei kommentteja: