Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 3. maaliskuuta 2018

Markkinoilla Bangkokissa

päivis: Jäimme pohjoisesta tultuamme yöksi Bangkokiin. Jo illalla tajusin, että hotellimme on (meille) kävelymatkan päässä Chatucnakin viikonloppumarkkinoista. Päätimme jäädä toiseksikin yöksi, että voisimme rauhassa kierrellä katselemassa markkinatouhuja.

Mopohan siinä meinasi karata käsistä. Varsinkin nämä Bangkokin markkinat on paikka, jossa huomaa tarvitsevansa tavaroita ja vaatteita, joita ilmankin luultavasti tulisi aivan hyvin toimeen.

Aloitimme ostelun kahdella isolla, kieltämättä mielenkiintoisen brändin laukulla. Jotenkin taisimme aavistella, että kuljetuskapasiteettimme on täynnä viikon reissaamisen jäljiltä. Chiang Raistakin kun piti ostaa yhtä sun toista kotiin vietävää.

Oikeasti emme kumpikaan ostelleet asioita, joille ei olisi käyttöä. Markkinoilta löysin jopa Harrikan pakoputken aiheuttamaa kuumottamista estävät kengät. Olin jo kuvitellut, etten löytäisi täältä sellaisia kuin olin ajatellut. Olin varautunut etsimään niitä Suomesta. Nyt sain 500 bahtilla varrelliset kangaskengät, jotka kaiken lisäksi ovat hienoa täkäläistä käsityötä kauniine kirjontoineen.

Kuka mahtaa tarvita täytetyn krokotiilin? 
Ostin myös muun muassa kankaisen vyölaukun, jonka otin heti käyttöön. Samoin uutta mekkoani ennätin jo käyttää, ja havaitsin sen myös hyväksi, kun hotellille palattuamme menimme syömään.

Yhdessä Facebook-ryhmässä yllytettiin pitämään ostopaastoa pääsiäiseen asti. Ei muuten ollut mikään vihreitten ryhmä. Onneksi en lupautunut paastoamaan. Huonostihan siinä olisi käynyt, kun ajattelee minkälaisia houkutuksia kuluneen viikon aikana on ollut tarjolla. Muuten olen oppinut aika hyvin hillitsemään itseäni ostamisen suhteen. Thaimaassa se kun ei ole ihan yksinkertaista. Tavallisimpiin turistikrääsiin en enää kuitenkaan sorru. Ja melko hyvin osaan jo arvioida, onko tavaran hinta-laatu-suhde kohdallaan. Yleensähän se on niin, että hinta on halpa ja laadun kanssa on niin sun näin. 

1 kommentti:

torpey clare kirjoitti...

Mikä hieno todistus, olen torpey clare, ollut tyytyväinen avioliittooni, vasta kun aviomieheni alkoi kuunnella juoruja minusta, että en ole uskollinen avioliittolakeihimme, yritin saada hänet ymmärtämään, että he olivat juoruja ja valheita, mutta hän menetti rakkaus, luottamus ja luottamus meihin. Joten meistä tuli nagging parit, ja sitten täynnä avioeroa, myöhemmin erotimme. Vuosia avioeron jälkeen muutin eteenpäin ja yritin elää normaalia elämää ilman häntä, mutta en pystynyt, joten aloin etsiä miten saada takaisin entinen aviomieheni, sitten minua piti BaBa ogbogo - suuri ja erittäin henkinen mies joka heitti minulle rakkausloitsun ja sai EX: n palaamaan minuun 48 tunnin kuluessa. Olen hukkua, joten luopun hänen yhteydenpidostaan ​​niille, joilla on suhteita ja avioliittoa koskevia ongelmia, jotta hän voi auttaa suurissa töissä. Sähköposti: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Tai hänen whatsapp-numeronsa. +447440557868. Ota yhteyttä häneen, katso kuinka suuri ja voimakas hän on. Auttaa myös seuraavissa asioissa ...

(1) Lopeta avioero.
(2) Loppumattomuus.
(3) Onnea Spell.
(4) Avioliitto.
(5) Päästä eroon henkisistä ongelmista.