Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Nähtävyyksiä enemmän kuin vuosikausiin

päivis: Heti alkuun pitää korjata väärinkäsitys tai väittämä, että Thaimaan kauneus löytyy vain matkailumainoksista. Näinhän vähän esitin jossain aikaisemmassa blogissani. Kolmen viime päivän ajan olen nimittäin nähnyt kaunista Thaimaata, jota en tiennyt olevan olemassakaan.

Chiang Rai on kaukana pohjoisessa lähellä Myanmarin ja Laosin rajaa. Ei oikeastaan tarvitse katsoa kuin auton ikkunasta ulos, kun voi nähdä hoidettuja riisipeltoja, istutettuja hyötypuumetsiköitä tai luonnonkauniita metsämaisema. Jälkimmäisiä voi kai kutsua myös viidakoiksi. 

Vähän joka puolella pilkottaa myös korkeita vuoria. Yhtä vuorijonoa paikalliset kutsuvat nimellä Sleeping lady.

Pattayan ja koko Chonburin seutuun verrattuna täällä olevista taloista valtaosa on kauniita ja pihat ovat siistejä. Hämmästyttävän moni taloista on rakennettu puusta. Mahdollinen epäsiisteys ei ainakaan pistä silmään.

Chiang Raissa on maan pohjoisin yliopisto. Sen paljon kehuttua campusta emme vielä ole käyneet katsomassa. Muuten olemme ahmineet nähtävyyksiä ihan kiitettävän, meille poikkeuksellisen suuren määrän. Jopa temppeleihin olemme poikenneet. 

Päivän erikoisin nähtävyys taisi olla lähes sukupuuttoon kuolleen, pulupulu-kilpikonnan suojelualue päihtyneine raja- ja muine vartijoiden. Ja toisena entiselle vankila-alueelle pystytetty vuosittainen kukkanäyttely. Jo yksin se voisi jollekin puutarhaihmiselle olla hyvä syy matkustaa Thaimaahan.

1 kommentti:

torpey clare kirjoitti...

Mikä hieno todistus, olen torpey clare, ollut tyytyväinen avioliittooni, vasta kun aviomieheni alkoi kuunnella juoruja minusta, että en ole uskollinen avioliittolakeihimme, yritin saada hänet ymmärtämään, että he olivat juoruja ja valheita, mutta hän menetti rakkaus, luottamus ja luottamus meihin. Joten meistä tuli nagging parit, ja sitten täynnä avioeroa, myöhemmin erotimme. Vuosia avioeron jälkeen muutin eteenpäin ja yritin elää normaalia elämää ilman häntä, mutta en pystynyt, joten aloin etsiä miten saada takaisin entinen aviomieheni, sitten minua piti BaBa ogbogo - suuri ja erittäin henkinen mies joka heitti minulle rakkausloitsun ja sai EX: n palaamaan minuun 48 tunnin kuluessa. Olen hukkua, joten luopun hänen yhteydenpidostaan ​​niille, joilla on suhteita ja avioliittoa koskevia ongelmia, jotta hän voi auttaa suurissa töissä. Sähköposti: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Tai hänen whatsapp-numeronsa. +447440557868. Ota yhteyttä häneen, katso kuinka suuri ja voimakas hän on. Auttaa myös seuraavissa asioissa ...

(1) Lopeta avioero.
(2) Loppumattomuus.
(3) Onnea Spell.
(4) Avioliitto.
(5) Päästä eroon henkisistä ongelmista.