Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 23. tammikuuta 2018

Tänään on rantapäivä

jormas: Voisi sanoa, että kerran viikossa vietämme rantapäivän. Joka tarkoittaa, ettemme tee sitäkään vähää kuin normaalina leppoistamispäivänä.

Itselleni tosin on tullut yksi lisäohjelmanumero, joka sinällään istuu päivän rytmiin ja henkeen. Makaan nimittäin selälläni vartin lähes joka aamu. Se johtuu selästä, joka ei ilmeisesti kestä edes ajatella palkkatyötä. En tosin tiedä auttaako vartin venytys siihen millään lailla, mutta haluan ajatella ja uskotella niin.

Rantapäiviä toteutamme Jomtienin oman rannan, usein paikka numero 33:lla rantatuolissa istuen, uiden ja sodaa juoden. Usein tähän noin kolmen tunnin sessioon kuuluu myös kaffet pullan kera.

Mutta monesti lähdemme yhteiselle retkelle ja osallistumme Pirkon privaattimatkalle tai Ritan harharetkille. Jotka toteutamme lavataksilla noin tusinan hengen voimin jollekin muutaman kymmenen kilometrin päässä olevalle armeijan rannalle. Suunta on silloin etelään kohti kirkkaampia vesiä.

Sielläkään emme tee mitään, emme varsinkaan ylevää. Kunhan juttelemme, seuraamme maailman menoa, uimme ja olla möllötämme rantapuiden alla. Me emme kuulu auringonottajiin, joita reissuilla on aina suurin osa.

Reissun maksamme kimpassa lavataksille, joka odottaa meitä koko ajan. Hintaa per lärvi tulee kyydistä 2-3 euron hujakoilla ja siihen vajaan euron luonnonsuojelumaksu päälle. Joten kohtuullisen edullinen tapa päivän viettoon.

Oma extramme tulee ilmalla täytettävistä ilmasohvista, joita voi ostaa Thaimaasta, mutta myös Suomesta. Ilmasohva on verraton peli, josta osoituksena on, että aika usein tulee nukahdettua siihen jossain päivän vaiheessa.

Ei kommentteja: