Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 18. marraskuuta 2017

Thaimaan matkailua ja oleilua, osa 5

jormas: Seuran vastuunkantamisen lisäksi yksi merkittävä syy, että jatkoimme silloisessa Thaikodissamme vuodesta toiseen, oli vuokranantajamme, hotelli Welcomen kirjallinen lupa uima-altaan käyttöön.

Mutta yhtenä päivänä kyseinen apulaisjohtaja-rouva tuli parin vartijan kanssa ja kyseenalaisti itse allekirjoittamansa luvan. Siihen loppui aamu- ja kaikki muutkin uinnit ja aloitimme lähtölaskennan silloisesta kodistamme.
Seuran vanhat tilat ovat alakuloiset
Jossain vaiheessa huomasin myös, etten enää osannut tehdä oikein mitään Seuran hyväksi ja ilmoitin hallitukselle, etten ole enää seuraavana vuonna käytettävissä hallitus- enkä mihinkään muihinkaan tehtäviin.

Kun puheenjohtaja aikoinaan pyysi minua hallituksen jäseneksi ja sittemmin varapuheenjohtajaksi, sanoin sen olevan ok nimenomaan niin kauan kuin mahdun samalle kupille. Ja kun katson, etten mahdu, teen tilaa muille. Nyt oli sen aika ja varapuheenjohtajana jatkaa uusi mies.

Seuralla on loistava puheenjohtaja ja ilman häntä Seura ei olisi koskaan saanut hankittua uusia tiloja. Tosin oma osuutensa niiden hankkimiseen on myös hallituksilla, joissa olin varapuheenjohtaja. Sillä vaikka Seura meneekin vahvasti puheenjohtaja-vetoisena, yhden hengen show se ei ole, vaan kaikkia tarvitaan. Aika näyttää saako jäsenistö hankkeen uusine tiloineen velattomaan satamaan.

Meille tämä kaikki mahdollisti uuden Thaikodin hankinnan, josta ei riskejäkään puuttunut. Mutta siitä en kirjoita seuraavassa blogissa, vaan ehkä joskus myöhemmin.

Ei kommentteja: