Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Vihreät jäällä

päivis: Vietin tänään reippaat kaksi ja puoli tuntia Tuusulanjärven jäällä. Osan aikaa seurana oli kuusi Tuusulan Vihreiden kuntavaaliehdokasta. Yksi heistä on Jorma. Ja mukana oli myös Niilo, joka samassa yhteydessä leikkimielisesti nimitettiin Tuusulan Vihreiden viralliseksi vaalikoiraksi. Mc-termejä käyttääkseni itse olen täkäläisten Vihreiden prospect tai hangaround ainakin.

Tuusulan Vihreiden vaalikoira Niilo tarkkailee tilanteita.
Tässä lienee puolet tai noin puolet Tuusulan Vihreiden kuntavaaliehdokkaista.
Jorman kanssa emme oikein uskaltaneet uskoa, että Vihreiden kahvi-, tee- ja mehupisteelle poikkeaisi kovinkaan paljon ihmisiä, sillä laskiaistapahtumat varmasti vetivät väkeä muualle, eikä säänkään olisi uskonut suosivan jäällä liikkumista. Toisin kävi.

Kuva ei valehtele yhtään. Tuusulanjärvi oli tänään näin harmaa.
Jäällä oli hämmästyttävän paljon luistelijoita, hiihtäjiä ja kävelijöitä. Niiloa tietysti kiinnostivat kaikki nelijalkaiset. Mukavaa oli, että tosi moni poikkesi kahville tai muuten vain rupattelemaan.

Tuusulanjärven jäälle on jo useamman vuoden ajan aurattu leveä väylä luistelijoita ja kävelijöitäkin varten. Itse olen aikaisemmin käynyt jäällä vain kerran, joten en tiedä, miten pitkä historia väylällä on.

Vaikka kävelinkin pitkälle, en käynyt kuitenkaan niin kaukana, jotta olisin voinut itse todeta sen, että Tuusulan puolelle on aurattu oma lenkki ja Järvenpään puolelle järveä omansa. Näin minulle on kuitenkin kerrottu. Kuulin myös, että jonkinlainen noita kahta lenkkiä yhdistävä väylä kuntien rajalta löytyisi.

Ehkä saan tänä talvena laitettua luistimet jalkaan ja käyn itse toteamassa, miten asia on.

Ei kommentteja: