Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 2. helmikuuta 2015

Noin seitsemän veljeksen vaellusreitti

jormas: päivis tosiaan innostui Seitsemän veljeksen vaellusreitistä. Niin minäkin...... jo aiemmin.
On mielenkiintoista suunnitella toteutusta, sillä vakaa tarkoituksemme on kävellä tuo lähes sadan kilometrin taival. Koska olemme molemmat sekä mieleltä että elon päivien osalta kypsään ikään ehtineitä, on syytä olla ainakin yöpymisten ja päivätaipaleiden suhteen realisti. Ja varmasti kaikessa muussakin, joten kaikki mielipiteet ovat tervetulleita.
Ajatus itselläni on kymmenen kilometrin päivätaipaleista ja että teltta olisi mukana. Yöpyminen siinä jossain matkan varrella kangastelee siis ainakin mielikuvamatkalla, jota arvatenkin teemme ensi kesään saakka.

Varusteet lienee oma lukunsa jalkineista makuupussiin ja teltasta rinkkaan, jota oletan tarvittavan kaiken tarpeellisen kuljettamiseen. muusta varustuksesta puhumattakaan.
Aivan oma lukunsa ovat ilmat, sillä tarpominen on poutasäällä mukavampaa. Entäpä sitten ruokailut? Lämpimät ateriat, aamupalat ja iltakaffet?

Paljon mukavaa ja mielenkiintoista pohdittavaa, sillä netistä en löytänyt edes yhtenästä karttaa. Joten ehkä puhumme kohdallamme toistaiseksi Noin seitsemän veljeksen reitistä. Sitä paitsi suunnitelmissa näyttää olevan, että taival olisi kuljettavissa myös fillarilla. Joten reitti on tarkoitettu muuhunkin kuin perinteiseen veltamiseen.

Tätä kirjoitusta tai ainakin aiheesta jatkan varmasti monet kerrat. Mutta nyt keskityn unelmoimaan kesäyöstä heinäladossa päivis kainalossa jossain Nahkelan tai Nurmijärven takamailla, metsäniityn kupeessa.


Ei kommentteja: