Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 11. joulukuuta 2014

Kuninkaallisia uutisia

Kuningattareni päivis sovittamassa juhla-asua
"venäläisten romukaupassa" Pattayalla, jos
tulee kutsu Monacon hoviin ristiäisiin.
jormas: Monacon piskuisessa ruhtinaskunnassa iloittiin eilen vauvauutisista, kun ruhtinatar Charlene synnytti hänen ja ruhtinas Albertin esikoislapset. Tyttö ja poika saatettiin maailmaan Princesse Grace -sairaalassa keisarinleikkauksella. Pienokaisten nimet ovat Gabriella Thérèse Marie ja Jacques Honoré Rainier. Gabriella syntyi kello 17.04 ja Jacques kello 17.06. Ihanaa!!!!

Meillä on muutenkin vietetty aikaa kuninkaallisissa merkeissä. Toissa päivänä laitoin nettin kuvan kengästä, jonka oletin kuuluvan Lumikille. päivis korjasi asian, että eihän kenkä kenelläkään Lumikille kuulu, vaan hänelle kuuluu seitsemän kääpiötä. Ei siis mikään ihme, että kengän omstajaa ei löytynyt, kun kyselin sitä väärällä nimellä. Kenkä luonnollisesti kuului Tuhkimolle, jonka ehkä joku oli löytänyt. Tai hän oli itse löytänyt kadonneen kenkänsä, sillä se oli poissa.

Kunikaallisten tavat ovat tarttuneet päivikseenkin, sillä eilisessä blogikirjoituksessaan hän valitteli kiwi-juomasssaan liian suuria vai oliko pieniä jääpaloja. Kunikaallistenkin joukossa nimittäin lienee hienohelmoja kuten muuallakin.
Tai ainakin herkkähipiäisiä, sillä lapsena luin prinsessasta, joka tunsi herneen ties kuinka monen untuvapatjan alta.

Kuninkaallisia tapoja on meidän syytä opetella, koska nyt odottelemme kutsua Monacon hovin ristiäisiin, sillä sitä ei Linnan juhliin tullut, vaikka Sauli olikin häissämme.

Ei kommentteja: