Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Suuntana Bangkok

Päivis opettelemassa opettajansa johdolla kieliä
Jormas: Tänään on tällä erää viimeinen päivä Jomtienilla. Eilen pakkasimme reppumme ja nyt aamupäivällä hipsimme kadun varteen nyssyköinemme ja otamme lavataksin, jolla menemme puolentoista kilometrin matkan pikkubussiasemalle. Kyyti maksaa noin 25 senttiä. 12 hengen ilmastoidulla bussilla matkaamme aivan Bangkokin ytimeen alle 200 kilometrin matkan Viktoria monumentille. Tästä kyydistä saa/pitää maksaa noin 5 euroa.

Sieltä otamme jonkun kulkuneuvon, tuktukin tai mahdollisesti Skytrainin, jonka avulla parin vaihdon jälkeen meidän pitäisi olla http://www.naraihotel.co.th/#!/page_info.

Ilmojen halki käy veturinkuljettajan tie...
On ollut jälleen kerran hienoa olla Thaikodissamme Pattayan kupeessa Jomtienin puolella. Mukana seuraa Suomeen iso kasa mukavia muistoja, joita jaamme tutuille ja tuntemattomille. Haluavat he tai eivät.

Kaikkiaan kannustan muitakin lähtemään, sillä se on loppujen lopuksi helppoa, mutta myös halpaa. Varsinkin, jos syö pääosin thairuokaa ja ei katso aivan luksusta asumismuodokseen. Lisäsäästöä tulee, jos ei polta tupakkaa eikä juo viinaa.

Elämän tähden ry:n hallitus http://elamantahden.fi/Keit%C3%A4-me-olemme-.php, Sirkka ja Paavo sekä Päivis ja minä autamme kaikin tavoin, jos joku mielii samaan suuntaan maailmalle kanssamme. Mutta vielä ei olla Suomessa, joten Bangkokistakin meillä riittää varmasti sana jos toinenkin blogiin.

Ei kommentteja: