Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 7. joulukuuta 2013

Kolmen päivän pippalot

jormas: Pattaya Suomi-Seuralla on nyt juhlittu kaksi päivää ja yksi on vielä edessä. Ensin oli itsenäisyyspäivän karkelot, jossa ruoka ja ohjelma olivat todella hyvää sekä laadukasta.
Juomakin näytti maistuvan kaikille mukaan luettuna he keillä oli prosentteja kyytipojan ja vähän muidenkin poikien mausteena.


Itse en juuri tikkua pannut pirskeiden eteen ristiin enkä rastiin, vaan vastuualueeni on muualla. Muun muassa täällä Facebookissa ja kotisivuissa, joten jaan tässä kaikille tekijöille suuret kiitokset, sillä ilman sitä panosta juhlat olisivat jääneet pitämättä.
 

Juhlapäivien toisena aiheena on ollut Seuran kymmenvuotissynttärit. Väkeä on käynyt tosi paljon. Toivottavasti se poikii uusia jäseniä roppakaupalla. Mielenkiintoista ja tärkeääkin olisi tietää mistä kaikki kävijät olivat saaneet tiedon juhlista.


Kaikki juhlijat eivät mahtuneet sisään, vaan ulos oli katettu ainakin puolensataa istumapaikkaa.
On ollut mukava osallistua juhlijana muiden joukossa ja huomata, että tuttuja, kavereita ja ehkä jokunen ystäväkin on neljän viiden vuoden aikana tullut.

Tänään oli itsellä aamupäivällä ohjelmassa ensin puolitoista tuntia tennistä, sitten Seuran petanque-mestaruuskilpailut, joissa sijoituin parini kanssa pronssille. Hyvä saavutus joukossa, joista moni on pelannut vuosia. Itse olen heitellyt kolmea rautapalloa ehkä koko elämäni aikana kymmenkunta kertaa.

Sen jälkeen hain moottoripyörällä päiviksen föliin ja mentiin saunaan, jossa on aina kelpo löylyt, vaikka kiukaana onkin ruotsalainen Tylo. Sitten Seuralle syömään lättyjä ja hernekeittoa sekä rautapallikisan palkintojen jakoon.

Loppu päivä menikin iltaan saakka kokemuksia vaihdellessa muiden vieraiden kanssa. Ja tietty, neuvojen jakamisessa uusille matkailijoille, joita onkin tullut konekaupalla. Ja lisää tulee, sillä moni suomalainen viettää täällä joulun ja vuoden vaihteen.

Ei kommentteja: