Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Hyvinkään Asuntomessut 3. päivä

jormas: Kolmas päivä takana Hyvinkään asuntomessuilla. Paljon Merikonttikodeista kiinnostuneita ihmisiä, joten juttua riitti. Eilisen päivän teema oli oikeastaan se, kuinka jouduimme messuille, vaikka alunalkujaan tarkoitus oli aivan toinen. Mutta täytyy sanoa, että ei kaduta, vaikka pienelle Elämän tähden ry yhdistykselle jobi on aikamoinen ponnistus, kun otamme huomioon, että vastuunkantajia ei montaa ole ja palkattuja työntekijöitä ei lainkaan.

Tämän päivän teema itselläni oli kotimme tekijät. Heistä kun suurin osa on kaikkea muuta kuin kokopäiväisesti palkkatyössä olevia. Onkin ollut kertakaikkisen hieno asia, että moni on viimeisen vuoden aikana kokenut aivan varmasti tekevänsä jotain hyvin tarpeellista ja mielekästä.

Päivän oivallus taisi itselläni olla, että koskaan kodissamme ei tule käymään vieraita niin paljoa kuin nyt kuukauden aikana messuilla. Kun heistä 99 % on ystävällisiä ja kannustavat jatkamaan hankkeen parissa, niin eläkepäiviä voisin toki viettää huomattavasti huonommin ja hyödyttömämminkin.

Eilen kävin myös päiviksen kanssa keskusteluita Helsingin ylimmän johdon kanssa, josko Merikonttikoteja myös Helsinkiin. Aiheeksi nousi myös eri järjestöjen tuottamat asumisen palvelut Helsingissä, joista entisestä työstäni johtuen riitti mielenkiintoisia näkökulmia, joita ainakin itse aion hyödyntää ja ottaa huomioon.

Monella on esiteltävän talon edessä kuva, piirretty tai kuvattu talossa olevasta perheestä tai sen sellaisesta, joten minäkin piirsin sellaisen. Blogikuva on siitä. päivis ei oikein suositellut jatkamaan orastavaa kuvataitelijan uraani. Messukävijöiden joukossa oli kyllä niitäkin, jotka olivat sitä mieltä taiteestani, että ilman muuta 15 000 euron hintalappu, niin menee kuin kuumille kiville.

Ei kommentteja: