Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Me olemme ammattilaisia

jormas: päivis kirjoitti, että meistä ei ole Duokodin tekijöiksi siksi, ettemme olisi ammattilaisia. Se on kyllä pötyä, sillä itsekin olen tehnyt vuoden jos toisenkin rakennuksilla hommia. Varsinkin mattomiehenä katson olevani myös varsin kelvollinen ammattilainen. Muutakin osaamista löytyy. Siitä eläkepirskeissä osa 1 saamani todistus: http://elamantahden.fi/documents/Jormantodistus.pdf.

1 kommentti:

Ramiiro kirjoitti...

Niin, että, ottiatuota.., pari numeroa puuttui ainakin tuosta torkasta. Nimittäin;

Kotitalous kiitettävä Päivis

Käsityöt ? Ainakin kellon kiinnitys Karvisen juhlasaliin sujui ongelmitta ja varmemmin kuin meikäläiseltä (jos muistat).

Meikäläinen on käsitöissä tasasen laadukas. Varmasti tulee sutta ja sekundaa.., jos sanomistakin työn jäljistä. Aikanaan käsityömaikkani antoi mulle nelosen käsitöistä joulutorkkaan, todeten, jos saan kevääseen mennessä saapasrengin valmiiksi, jonka itse asiassa olin jo aloittanut heti syyskuussa. Noh, kevvään myötä sitten kävi niin, että ope kävi aina välillä työstämässä tuota työprojektiani ja sai kuin saikin työstettyä itse sen valmiiksi kevääseen mennessä ja niin mie sain femman torkkaan kässästä, että pätkähti.

Kotitalousopettajani taasen antoi minulle vitosen siitä syystä, kun osasin lapioida safkat hetulaan, enkä korvaani.

Nähtäillään ensi maanantain pippaloissa Karvisen maisemissa.
Päivikselle terkkuja ja älkää nyt polttako nahkaanne täällä pohjan tähden alla, jotta Pattayaankin jää paahdettavaa.

Siu, siu.

Tv. Rami