Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kiitos palautteesta

jormas: Tämä on kokeilu tablet-koneella Welcome-hotellin uima-allasosastolta, jonkä käyttöoikeus kuuluu Thaikotimme vuokrasopimukseen.

Mutta sitten asiaan. Blogin, ainakin meidän kirjoittaminen on välillä yksinäistä puuhaa. Jokainen palaute on motivoiva on se sitten kielteinen tai ei. Siitä syystä laitan tänne yhden saamamme palautteen mukana seuranneen kuvan kanssa ilman lupaa ja ilman nimeä. Senkin lisään, jos palautteen antaja antaa siihen  luvan:

"Hyvä Jorma Soini,
seuraan blogianne. Hienoa, että uskallusta, luovuutta ja intoa löytyy. Toivon mukaan konttikodeille mahdollistuisi kyyti Hyvinkään asuntomessuille. Olen asustellut Belgiassa, Liegessä. Walloonit, nämä Ranskaa puhuvat latinot, elämän tosiystävät,  ovat tehneet minuun suuren vaikutuksen - suurin osa ystävistäni asuu epänormaalisti: hyvin luovasti ja onnellisesti.


Mm. junavaunuissa. Sain yllätyksekseni kyllä huomata, että hyvin moni ihaili Skandinaavista muotoilua, Suomea, puuta ja luonnon raikkautta. Useat olivat vierailleet Suomessa tai se oli ainakin haaveissa. Hassua mutta totta tämäkin, että tunsin itsenikin Skandinaaviksi. Pohjoismaita yhdistää eksoottinen periferisyys kun kauempaa asiaa katsoo. Suomi on vain niin kankea monella tapaa kun sen sisällä tallaajalle. Tasapäistäminen ei ole hyväksi.

Ajelin Oritkarissa eräänä aurinkoisen päivänä. Se on satama-alue missä on paljon kuljetusliikkeitä. Yksi kontti paistatteli päiväänsä niin, että siitä piti ottaa kuva. Päätin lähettää sen myös sinulle. Mielestäni se on oivallinen kasvihuone tomaateille tai jopa taiteilijan ateljee - valoa ainakin riittää:) Turussa oli tämä taiteellinen WCtila - tosin en tiedä onko sen runkona kontti...

http://www.labaladedesgnomes.be/Public/start.php?language=fre

Oheinen linkki antaa kuvan miten puuta käytetään mitä eriskummallisemmin sisustamisessa. Afrikan maat kuten Marokko on Belgialaisten suosikki.

Helmiterveisiä Oulusta!"

Ei kommentteja: