Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 19. helmikuuta 2013

Merikonttikodin sisustusvinkit

päivis: Otsikko ei ihan päde tähän tekstiin. Duokodin sisustusta ei vielä täsmälleen ole suunniteltu. Jorman ajatus on, että sinne hankitaan parvisänky. Minua surettaa siinä se, että Niilo ei silloin pääse kömpimään meidän kainaloon, niin kuin se nykyään usein tekee. Sillä on varmaan nyt joku äitinsä puolelta tuleva geeni vallalla. Tosin ulkona se käyttäytyy hyvinkin terhakasti niin kuin jack russelin kuuluu. Niilon isähän on russeli.

Sisustaminen on vasta siinä vaiheessa, että pitää päättää lattiamatto, keittiön kaapinovien väri ja vetimet. Kaappien väri on kyllä jo valittu, se on kirkas punainen. Lattiamattojakin käytiin vähän katselemassa lauantaina. Kylppärin pintamateriaaleista ei uskalla sanoa vielä mitään. Sen verran ajateltiin, että kylppärin allas voisi olla pyöreä. Esteettömyysvaatimusten vuoksi kylppäriin ei ole suunniteltu suihkukaappia, mutta jälkikäteen sen saatamme kuitenkin hankkia.

Takkahan on jo Selkissä odottamassa ja siihen liittyvät hormit tulivat sinne eilen.

Keittiön kaapistot on olleet oikeastaan ainut asia, joka on vaivannut mieltäni. Tai olen nähnyt mörköjä niiden suhteen. Olen pelännyt, että joku päättää mitään kysymättä hankkia sinne "kartanomalliset" ovet. En tiedä, mikä olisi oikea termi. Peiliovat on kai sinne päin. Olisi kauhea tyylirikko laittaa merikonttiin maalaisromantiikkaa edustava sisustus. Mutta ehkä sekään ei olisi niin paha, jos maalaisromantiikan laittaisi oikein överiksi. Se ei tosin taida edustaa meidän kummankaan makua. Otin Amsterdamin-reissullamme kuvan merikonttikerrostalon seinässä olleesta suuresta julisteesta kuvan, jossa opiskelijaneitokaisen asunto oli suunnitelu juuri niin päinvastaiseksi kuin vain voi olla kristallikruunuineen ja rokokootuoleineen. Kuva näkyy yhtä huonosti kuin sulan reunassa jäällä tepasteleva sorsapariskunta pari päivää sitten, mutta näkyy jollain tavalla kuitenkin.
 


Ei kommentteja: