Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

On hyvä kulkea huone mukana

jormas: Tänään sain päiviksen ottamia kuvia käyttööni, kun tarvitsin niitä tehdäkseni Merikonttikodeista kirjallisen raportin. Siitä tulikin viisisivuinen, jonka saatan jossakin vaiheessa laittaa tänne tai sitten osaksi Elämän tähden ry:n vuosi- tai toimintakertomusta.
Mutta joukossa tuli paljon muitakin kuvia, jotka nostivat pintaan mukavia muistoja.

Niiden lisäksi tuli mieleen myös. että noin kuukauden kuluttua on päiviksellä seuraava etätyöjakso, joka tarkoittaa Aasian matkaa. Kohteena entiseen tapaan Thaimaan Pattaya. Eilen sainkin sieltä chatviestin, että talvi alkaa purra myös siellä täydellä teholla ja aamulla ei ollut lämpöä mittarissa kuin +26. Ikävää ja suren sikäläisiä vilukissoja aidosti täällä Suomen nietosten ja kinosten keskellä.

Monella tavalla mielenkiintoinen ilmiö on uutisointi ylipäätään. Ihmiset elävät muiden ikävistä asioista ja murheista. Jos meillä on 15 prosenttia työttömiä, me kerromme sen, mutta emme sitä, että 85 prosentilla on työpaikka.
Jos kolmasosa avioliitoista päättyy eroon, niin sitä haluamme siunailla, mutta emme osaa iloita siitä, että jokaista avioeroa kohden kaksi pariskuntaa onnistuu pitämään liittonsa kasassa.
Joten mikä meidän on, kun päivästä toiseen elämisen tai kai sangen usein raahautumisen voima on toisten murheet eikä onnistumiset. Myös minä olen siinä mukana ja pyrin siitä irti, sillä uskon vakaasti, että sillä on vaikutusta elämänlaatuun. Sama ilmiö muuten hiipii minuun myös kirjoittaessani tätä blogia. On paljon helpompaa kirjoittaa mälsistä jutuista ja vaikka haukkua työnantajaa kuin kirjoittaa hyvistä jutuista ja kehua työnantajaa, sillä pääosin on ollut hyvä ja mukava olla Sininauhasäätiössä ja muuallakin töissä.

Ei kommentteja: