Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 1. syyskuuta 2012

Merikonttikotia ja puutarhatöitä

jormas: Eilinen päivä puuhasteltiin Jokilaaksossa, sillä rakennusluvan innoittamana teimme pohjatöitä Duokodille. Aivan erityisen merkittävän tuen hankkeelle on antanut Seepsula Oy, mutta myös Juhani Sjöblom. Ilman heitä ei oltaisi niin pitkällä kuin ollaan. Itse asiassa emme tiedä kuinka hanke olisi rahoitettu.
Eilinen oli oiva esimerkki avusta, sillä aamupäivän mittaan pihaan ajettiin 24 niin sanottua kymppipyöräkuormaa mursketta, joka levitettiin valmiiksi pohjaksi. Sen työn, niin ikään talkootyönä teki Karl Sjöblom, joka hänkin viettää pääosan ajastaan Thaimaan pohjoisosassa.


Kallu toi päivikselle työkalun, jotta saamme perunat ylös
Kylkiäisenä kaikelle puuhaamiselle olemme suunnitelleet Jokilaaksoon patsasta tai ainakin jonkinlaista muistomerkkiä jahka saamme alueen säätiöitettyä. Kivipaasi kuitenkin saatiin paikalleen, mutta se on vasta alku. Patsaalta puuttuu nimi sekä mahdollisen tekstillinen messinkilaatta. Olisiko jollakin ehdotuksia miten muistomerkin kanssa jatketaan; nimiehdotusta, tekstiä tai muuta sellaista?

Vihdin Selkissä niin ikään hommat jatkuvat. Työvaiheena on tälle hetkellä konttien pohjien saattaminen sille tolalle, jotta saamme eristeet niin sanotusti lattian alle. Pohjassa on muun muassa satapäin ruuvinkantoja, jotka kaikki on katkottava. Sen jälkeen katkaisukohta on käsiteltävä jotenkin ruostumista vastaan. Tähän on ehkä Ferrex oiva materiaali?

Neljäs päivä ensi kuuta on ohjelmassa ARA-neuvottelu, jonne menemme pienellä porukalla esittelemään Konttikotihankettamme. Siinäkin olisivat hyvät neuvot ja vinkit tarpeen. Mutta mistä niitä saisi, sillä vaikka blogillamme on satapäin lukijoita, ovat kommentit yhtä harvassa kuin lottovoitto? Kommentteja voisi lähettää sähköpostillakin: in105@in105.fi.

Ei kommentteja: