Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 31. elokuuta 2012

Onko koira kotona?

päivis: Tuntui että Niilo on ollut kaupunkireissullaan kovinkin pitkään. Mutta kun tarkkaan laskin, huomasin, että ei siitä ole vierähtänyt kuin kolme viikkoa, kun vein osaomistuskoiran Mäkelänkadun kotiin.

Tapaaminen oli jälleen ratkiriemukas, kun hain Niilon töiden jälkeen mukaani ja ajoimme Jokilaaksoon. On mukava huomata, miten into vain lisääntyy, kun lähestymme Tuusulan rajaa. Soiniityntiellä ilo on jo ylimmillään. Pihassa olivat odottamassa Ykkönen ja yksi Kärkkäisistä. Tuttu ralli kanien perään alkoi kuten ennenkin.

Niilosta on sekin hyöty, että tulee liikuttua vähän enemmän. Kierrän sen kanssa vähintään kerran päivässä vierestä menevän kuntopolun. Niilon poissa ollessa kunnan kone oli käynyt niittämässä lenkin, joten siellä oli nyt mukavampi kulkea. Mikään suosittu paikka kuntopolku ei ole, joten melkein olisi voinut käydä tekemässä ruksin puunrunkoon, kun tällä kertaa joku lenkkeilijä juoksi vastaan.

Punkkirumbaa ei meillä nyt ole ollut, mutta lenkin jälkeen Jorma huomasi, että Niilon turkkia pitkin kipitti punkki. Ei onneksi ollut vielä tarrannut mihinkään kiinni. Itse sain jostain hirvikärpäsen kaulalle, mutta sekin vasta jaloitteli iholla. Hirvikärpäset olivat minulle aikaisemmin tuttuja vain nimeltä, mutta täällä Jokilaaksossa niitä silloin tällöin saa itsestään kiskoa irti.
Matkakoti iltahämärissä uudessa paikassa, Rabbitislandin sillan kupeessa.
Viime yö nukuttiin Matkakodissa Huvimajan ja kylmäkontin välissä olevalla tien pätkällä, nyt ollaan pihapiirin toisella laidalla, sosiaalikontin takana. Jorma ehkä kertoo huomenna, mitä kaikkea pihassa on tänään tapahtunut...

Ei kommentteja: