Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Uimakelit jatkuvat

päivis: Tänään sää suosi vielä kesäharrastuksia, vaikka minäkin voin jo myöntää, että olemme siirtyneet kesästä syksyyn. Minulle kesä tarkoittaa kolmea kuukautta, jotka kouluaikanani olivat lomakuukaudet eli kesä-, heinä- ja elokuu. Kesä loppui vasta syyskuun alussa ja niin se menee minulla edelleenkin.

Tänään sää oli kuitenkin sen verran lämmin ja aurinkoinen, että saatoimme viettää kesäsunnuntaita. Se tarkoitti ruoanlaittoa kesähuoneessa (hyönteisverkolla suojattu katos sohvineen ja pöytineen). Ja tietysti myöhäisen lounaan jatkeeksi otettiin päiväunet kumpikin omalla sohvallamme.

Uiminen ei ole kyllä pelkästään kesäharrastus. Periaatteena meillä on suunnilleen niin, että uimassa voi käydä, jos uimapaikka ei ole jäässä. Jäähän voi sitä paitsi tehdä reiän eli avannon. Avantoa meillä ei Jokilaaksossa viime talvena ollut, mutta uimakausi on aloitettu varhain keväällä ja tänä vuonna se päättyy käytännön syistä tässä kuussa täällä kotimaassa. Tänään oli sitä paitsi ihan mukava uimakeli. Kylmään veteen on tänä suvena totuttu, joten hiusten pesukin luonnistui Jokilammessa ilman hytistelyjä.

Huomiseksi, maanantaiksi, luvattiin taas sateita, joten voi olla että uiminen jää silloin väliin. Mutta siis vain väliin. Uimakelit jatkuvat vielä ihan varmasti.

Ei kommentteja: