Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Eläinrikollisia


Eläinrikollinen
jormas: Viime päivien lehdistä olemme saaneet lukea eläinrikollisista tai ainakin vankilaan tuomituista ja sieltä paenneesta alkuperältään australian asukkaasta. Elänvankiloista on ihmisjärjín ajateltuna eläintarhoja, mutta eläimen näkökulmasta selviä vankiloita.
Saksassa tai jossakin muussa Euroopan maassa oli tällaisesta laitoksesta paennut kenguru. Se oli ollut kahdenkin eri aidan takana ja toisen alta väylän pakolaiselle oli kaivanut villisika ja toisen luolan tai tunnelin kettu. Uutinen ei kertonut onko kenguruvankikarkuri saatu kiinni.
Norjassa sen sijaan oli jonkun perheen taloon murtautunut jokunen vuosi sitten näätä ja laittanut huushollin mullin mallin. Uutisen mukaan se ei kuitenkaan ollut mitään siihen verrattuna, että nyt kesällä samaan taloon murtautui karhuperhe, joka oli löytänyt muun miuassa talosta ihmisten olutvaraston.
Olivat lipittäneet toistasataa tölkkiä kaljaa ja kännipäissään riehuneet oikein kunnolla ´sekä rikkoneet kaikki paikat ja huonekalut. Ja pisteenä iin päälle syöneet kaiken mahdollisen makean, hunajat. suklaan, makeiset, leivokset ja niin edelleen.
Tässsä tapauksessa, niin ymmärsin olivat karhukonna ja nuorisorikollisen uraa harjoittelevat pennut jääneet kiinni rysän päältä. Sillä tolkku oli ollut karhuperheeltä sen verran kateissa, etteivät olleet tajunneet lähteä mihinkään imisten saapuessa.
Vaan saapa nähdä tuleeko tästäkään tuomiota, vai katsotaanko teko läpi sormien täyttä ymmärrystä vaille tehdyksi

Ei kommentteja: