Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Tänäänkin oli hyvä päivä

jormas: päivis kirjoitti eilen viisauksia vie mennessäs ja nin edelleen. Tiedän toisenkin viisauden: "Älä tee sitä tänään itse, jonka voi teettää huomena jollain toisella." Isä tosin puhui samasta asiasta ilman vääntämisiä ja hän ei ylipäätään jättänyt mitään huomisen tekemisiksi, jos voi ne jotenkin hoitaa tänään kuntoon. Tekemisien osalta aidosti olen itselläni pitänyt hyvänä ohjenuorana aloittaa aina ikävimmistä hommista, sillä silloin kulkee koko ajan ikäänkuin kohti valoisampaa ja miellyttävämpää huomista.
Tämän aamun aloitimme kuitenkin kotileirin purkamisella, sillä suunnaksi otimme Päivis Placen Keski-Suomessa. Mennessä veimme tekniikkaa lääkäriin, joka tarkoittaa ruohonleikkurin korjaajaa ja Matkakotimme samoin. Päiviksen vanha kaksipyttyinen ja -tahtinen Suzukikin sai uuden tallipaikan samalla reissulla. Pitkäniemessä kaikki oli kunnossa ja oli oikein mukava käydä saunan päälle uimassa aidossa ja puhtaassa järvivedessä.
Huomenna on oltava timmikunnossa, sillä saattelemme avioliiton ammoiseen satamaan Rane-ystävämme ja hänen Eu-nuorikkonsa. Rane säilyi poikamiehenä reippaasti yli kuusikymppiseksi, joten kyllä rakkaus on ihmeellinen asia, josta osalliseksi toivoisin jokaisen pääsevän.

Ei kommentteja: