Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 24. marraskuuta 2011

Angel Place

jormas: Bonusmatka Amsterdamissa on jatkunut myönteisissä merkeissä. Ja vastoin kuin päivis, itse
kirjoitan työstä ja milloin mistäkin.
Meitä kuljetti ja opasti eilen Amsterdamin yliopiston psykologian professori Kees van der Veer neljässä eri kohteessa. Mukava mies kaikin tavoin, joka kertoi paikallisena erikoisuutena muun muassa, että kanaalikaupungin suosituin syy tai selitys töistä ynnä muualta myöhästymisille on, että silta oli auki.
Tänään ajalimme julkisilla välineillä Amsterdamia ristiin rastiin ja palasimme muun muassa opiskelijakommuuniin ottamaan hieman valokuvia lisää, sillä edellisellä kerralla ilma oli kovin sumuinen.
Matkalla sinne satuimme myös paikallisen moottoripyöräkerhon tilojen liepeille, josta oheinen kuva. Kun itsekin kuulun moottoripyöräilijöihin, niin mielenkiintoa on ylipäätään erilaisten pyöräkerhojen toimintaan. Lisäksi kuulun muutamien muiden suomalaisten kanssa määrättyyn amerikkalaiseen moottoripyöräkerhoon, jonka liivit päällä olen tervetullut Helvetin enkeleiden kerhotiloihin monessa maassa.
Ken on blogiamme lukenut saattaa muistaa, kun kesällä muun muassa vierailimme Niilo-koiran kanssa vastaavissa kerhotiloissa Helsingissä.
Amsterdamin kaupunki on näyttäytynyt meille ihmisineen oikein ystävällisenä ja täällä on ollut helppoa ja mukavaa sekä tutustua että visioida asunnottomille uusia mahdollisuuksia ihmisarvoiseen elämään. Sen luominen on luonnollisesti huomattavasti helpompaa, jos on puitteet, joihin voi rakentaa kodin. Huomenna on viimeinen varsinainen työpäivä, jolloin tutustumme muun muassa asuntolaivamuseoon.

Ei kommentteja: