Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 4. heinäkuuta 2020

Naxxun huippuunsa vietyä sanonko mitä...?

Kuukausi sitten tilasin kaksi lapion näköistä, kuvan lusikkaa Naxxu-nimiseltä yritykseltä. Koko aikana ei mitään kuulunut, mutta nyt alkoi näkymään. Netissä oleva linkki firman kotisivuille nimittäin sulkeutui tai niille ei ainakaan saa yhteyttä.

Joten ajattelin aikani kuluksi ottaa toisella tapaa yhteyttä. Suomeksi tietty, koska firma mainosti olevansa suomalaisomistuksessa, joka myy ja välittää tuotteita Kiinasta suoraan, ilman välikäsiä ja huippuedullisesti.

Parahdukseni sai jotain aikaan ja viestejä tuli pariakin eri kanavaa myöten. Yksi ilmoitti, että olemme palauttaneet 20 % maksamastani hinnasta, joka rahassa on 79 senttiä. Se ei ole vielä selvinnyt minne luvattu suoritus on palautettu. Postimaksu, noin 7 euroa näytti pysyneen ennallaan.

Toinen viesti kertoi viivästymisen syyksi, että koronan vuoksi rahtilentokoneita lentelee vain pieni määrä, jotka täyttyvät nopeasti 🤣👍. Ajattelinkin, jotta onpa täyttä, kun mukaan ei mahdu kahta kahvilusikkaa. Vaikeata on siis kuljetuspuolellakin, sillä Naxxu ehti jo ilmoittaa toisessa viestissä, että lusikat ovat matkalla.

Silloin tällöin, milloin mitäkin, maailman miltäkin kolkalta, tarpeettoman ja tarpeellisen tilaamisista on tullut yksi harrastukseni.

On mukava odottaa osaavatko bulgarialaiset 🇧🇬 tomaatinsiemenet Jokilaakson pieneen Green Houseen ja lähtevätkö myös kasvamamaan.

Löytävätkö suoraan Turkista tehtaalta tilatut matot Merikonttikotini lattialle, Niilon kuvalla varustettu torkkupeite Ruotsista Päivikselle lahjaksi, kahvilapio Kiinasta kuksaani tai teepaita Malesiasta päälleni ja kengät Jenkeistä jalkaani.

Tähän saakka vain yksi tuote ei ole löytänyt perille, jos on koskaan lähtemässäkään. Se on tämä luotettava, suomalaisomistuksessa (jota en usko) oleva Naxxu, joka testaa onko ketju synkronissa. Tai jotain muuta, jota en vielä kirjoita.

Mutta he eivät arvaakaan paljonko minulla on aikaa ja viitseliäisyyttä tämän harrastukseni parissa. Oma haasteensa ja mausteensa tulee juuri tällaisista, joista ei hevin otetta saa.

2 kommenttia:

jane helppi kirjoitti...

Heippa, oletko siis koskaan saanut tuotteita? Vai palauttivatko vain osan maksusta?

For life kirjoitti...

Terve. Kyllä minä sain tuotteet, kuten blogin yhdestä kuvasta voi päätellä.