Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 19. lokakuuta 2019

Ajatteleminen auttaa erilaisuuden hyväksymisessä

Kun en tällä hetkellä juuri katsele televisiota, jää se aika muuhun tarkoitukseen. Siitä ison osan käytän somessa länkyttämällä ja ylläpitämällä muun muassa muutamia ryhmiä. Yksi on nimeltään Jomtien Pattaya Beach.

Eilen siinä ryhmässä pari tyyppiä ilmaisi mielipiteensä, kun julkaisen Thaimaasta myös kielteisiä uutisia. Toinen närkästyjä taisi olla märkänä ja viluissaan tällä hetkellä Suomessa värjöttelevä Thaimaan kävijä. Happamia mielen liikkeitä on siinä valossa helpompi ymmärtää. Toinen oli sen sijaan paikan päällä oleva pitkän linjan suomalaisfarangi.

Mielipiteitä pitää olla, se on hyvä, sillä se avartaa ajattelua. Jos ne eivät ole perin lukkoon lyötyjä sekä luutuneita. Heidän mukaansa on kuitenkin ehkä ok puhua Thaimaan irtokoirista kielteisesti, mutta ei välittää YLE:n uutista. Jonka mukaan suomalaiselta oli Thaimaassa nyysitty rahat ja lyöty vielä kunnolla lättyynkin.

Ehkä minäkin nyt hieman marmatan.

Thaimaassa on nimittäin myös suomalaisia, jotka sanovat esimerkiksi kiinalaisista, että eivät ne mitään rahaa maahan jätä, vaan asuvat omissa hotelleissakin.

Nämä ainoan totuuden torvet eivät näe itseään tai maanmiestään, joka lentää kotimaansa lentoyhtiöllä, on tilannut kentältä hakemaan pimeän suomalaiskyydin, asuu suomalaisen omistamassa condossa tai huoneessa puolipimeästi, vuokraa oman maan kansalaiselta mopon laittomasti, syö Jalostajan hernekeittoa, Oululaisten hapankorppuja sekä HK:n Sinistä, juo Juhlamokkaa, ynnä osallistuu suomalaisten ilman lupaa järjestämille retkille ja istuu suomalaiskuppiloissa siemaillen gini lonkeroa jne.

Tulipa sanottua pahasti, sillä kaikille on kuitenkin tilaa omine outouksineen. Pääosin suomalaiset ovat Thaimaassakin käydessään ja ollessaan kelpo väkeä, jotka pyrkivät elämään maassa maan tavalla. Mutta joka joukkoon mahtuu myös mossottajansa. Minäkin. Mukana on myös tyhjän räksyttäjiä, jotka ovat saaneet jostain elämäntehtäväkseen oman ja muiden mielen pahoittamisen. Eivätkä he voi elää enää itse ilman jokapäiväistä, huonon mielen annostaan. Surullista sinällään sekin.

Ehkä tässä on yksi syy miksi pidän koirista. Ne haukkuvat vähemmän. Ja ilman syytä eivät lainkaan.

Tämän marmatuksen loppuun vielä  jokunen sana näiden mölöttäjien parjaamista kiinalaisista, jotka eivät heidän mukaansa jätä rahaa thaimaalaisille.

Kiinalaiset nuoret ovat ylivoimaisesti suurin laskuvarjohyppääjien ryhmä seudulla. Hyppy neljästä kilometristä matkoineen ja kuvauksineen maksaa 500 euron paikkeilla. Tätä voisi pohtia sekin suomalainen, joka vaihtaa baaria, kun Soda waterin hinta on noussut 5 bahtia 😂😂😂.
Ei kommentteja: