Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Eläinten ensiapu -projektimme

jormas: Tässäkin blogissa julkaisen pääosin kuvia Meowin Jomtienilla eläinten, lähinnä kissojen ja koirien hyväksi tekemästä työstä. Englanninkielisellä tekstillä laaditut kuvat ovat Hilkan ja ehkä Jukankin tekemiä tai teettämiä. Viimeinen, suomenkielinen on päiviksen ja minun tekemä, joka tulee näillä näkymin alimman kuvan, "Eläinten ensiapu" -lippaan oheen Ravintola Helmeen.
Ajatus on, että lippaita tulisi enemmänkin. Ehkä hieman erilaisia kaikki kunkin asiasta vastuuta kantavan ja mieltymysten mukaan. Mutta vaikka elämä ei ole minua opettanutkaan hiljaa kävelemään, on se opettanut, että moni hyvä hanke on ensi innostuksen jälkeen hiipunut. Etenemme siis siten, että ei tarvitsisi kävellä omia jälkiä takaisin ainakaan kovin montaa kertaa.
Meow on meille suhteellisen uusi tuttavuus. Eläinten parissa tekemämme työ Thaimaassa on oman puuhastelun lisäksi painottunut Gerryn, yli 70-kymppisen hwaiilaisen miehen tukemiseen. Jos olemme oikein ymmärtäneet, hänen työnsä tukijat ovat vähentyneet, joka osaltaan on vaikuttaa myös Meowin tekemiseen, jolla ei taida olla avustusten lisäksi mitään muita tuloja.
Usein olen viljellyt sopeutuakseni eri maiden erilaiseen kulttuuriin, että maassa maan tavalla. Kun siihen lisää roppakaupalla suvaitsevaisuutta, niin se auttaa pitkälle ymmärtämään maata, jolla on monta kertaa pitemmän juuren kuin Suomella konsanaan.
Päiviksen ja minun ensimmäinen lipas löytää tällä matkallamme kotisatamansa suomalaisten suosimasta Ravintola Helmestä. Mutta minun ei tarvitse olla edes ennustajaukko uskoakseni, että työ eläinten parissa ei lopu tähän.

1 kommentti:

nira01 kirjoitti...

Haluan kertoa upeasta todistuksestani siitä, kuinka sain takaisin aviomieheni elämästäni takaisin, haluan kertoa maailman ihmisille, että verkossa on todellinen oikeinkirjanpitäjä ja että se on voimakas ja aito, Hänen nimensä on Baba Wale Wiseman, Hän auttoi äskettäin yhdistämään suhteeni aviomieheni kanssa, joka jätti minut. Kun otin yhteyttä Wisemaniin, hän antoi rakkausloitsun minulle ja aviomiehelleni, joka sanoi, että hänellä ei ole mitään tekemistä kanssani, soitti minulle ja aloitti kerjäämisen. Jokaiselle, joka lukee tätä artikkelia ja tarvitsee apua, Wiseman voi tarjota myös kaikenlaista apua, kuten avioliiton ja parisuhteen yhdistäminen, kaikenlaisten sairauksien parantaminen, oikeudenkäynnit, raskausloitsu, olemme nyt erittäin tyytyväisiä itseemme. Wiseman saa hänet ymmärtämään, kuinka paljon rakastamme ja tarvitsemme toisiamme. Tämä mies on todellinen ja hyvä. Hän voi myös auttaa sinua korjaamaan rikkoutuneen suhteesi. Minulla oli mieheni takaisin! Se oli kuin ihme! Ei avioliittoneuvontaa ja meillä menee hyvin rakkauselämässämme.Ota yhteyttä tähän hienoon ihmiseen, jos sinulla on ongelmia kestävän ratkaisun kanssa
sähköpostitse: babaidadawiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348136951551