Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 29. tammikuuta 2016

Avustusmatka orpokotiin

jormas: Tänään on sitten edessä erilainen matka. Lähtijöitä on pari pikkubussillista. Lähdemme aamulla kohti Ratchaburi-nimistä kaupunkia, jossa yövymme yhden yön. Lauantaina ajelemme Suan Phung -nimiselle, vähän pienemmälle paikkakunnalle. Sieltä jatkamme entisen Burman rajanpintaan, jossa sijaitsee pakolaislasten orpokoti. Se on suomalaisten ja muiden yhteistyökumppaneiden avulla aikaan saatu koti Myanmarista tuleville pakolaislapsille.

Kuvassa on tavaroita, joita mukanamme menee lapsille, mutta miten ne on hankittu? Ne on hankittu hyväntahtoisten ihmisten lahjoitusten avulla. Tästä Pattaya Suomi-Seura kiittää kaikkia, jotka tähän tapahtumaan tavalla tai toisella ovat ottaneet tai ottavat osaa erilaisin toimin.

Mekin, päivis&jormas, olemme tässä mukana, kuin myös pieni yhdistyksemme http://www.elamantahden.fi/, jolla ei juurikaan ole omia varoja, mutta halua hyvän mielen tuottamiseen sitäkin enemmän. Tähän pyrimme myös omassa, pienessä toimipisteessämme Suomessa  https://www.facebook.com/elamantahden/?fref=ts.

Pattaya Suomi-Seuran nimissä viemme orpokotiin http://www.siamoriental.net/fi/news/37-orpokoti.html kaikkea hyödyllistä, joka pääosin koostuu ruuasta. Elämän tähden vastaavasti vie pari, kolme kassia iloisia hetkiä; vesivärejä, piirustuspaperia, hyppynaruja, sulkapallomailoja, -verkkoja, värikyniä, heiteltävien bumerangeja ja niin edelleen. Onpa mukana jokunen vaatekin.

2 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Olipa tosi hyvä, että veitte leluja ja askartelutarvikkeita lapsille! Niitä siellä näytti olevan tosi vähän, vaikka tietysti lasten aika kuluu pääasiassa ulkona puuhaillessa. Varsinkin noissa olosuhteissa jokainen lapsi tarvitsisi oman pehmolelunsa hellittäväkseen. Lapset kaikkialla maailmassa ovat samanlaisia!

For life kirjoitti...

Kiitos Rita palautteesta.....