Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Lisää Merikonttikodin punaisesta keittiöstä

päivis: Sain Jormalta pyyhkeitä, koska olin laittanut punaisesta keittiöstä kuvan, jossa punaista ei kuitenkaan kovin paljon pilkistänyt. Korjaan virheen ja laitan tähän toisen kuvan, jossa kaapistot näkyvät vähän paremmin.

Kehuin viimeksi loistavaa kylppärin liukuovi-ideaa, mutta vähintään yhtä hyvä oivallus oli laittaa laatikosto aukeamaan työtason päädystä. Tarkoittamani laatikot näkyvät tuossa kuvassa oikeassa reunassa.

Toisessa kuvassa on meidän olkkari, jossa näkyvä keittiön pöytä tuoleineen ei jää niille sijoilleen. Jotkut ihmettelivät, kun keittiön pöytä on niin kaukana keittiöstä. Kaikille ihmettelijöille ei tullut sanottua, että sisustus on vain viitteellinen. Niin kuin kuvasta voi päätellä, kontin pääty suorastaan kylpee valossa. Sen saa aikaan koko päädyn kokoinen, kolmiosainen ikkuna ja lähellä päätyä oleva korkea, pitkällä sivulla oleva ikkuna. Jonkun kuulinkin sanoneen, että päädyssä on terassi. Ehkä siitä saa sen käsityksen.

Pöytäryhmän paikalle tulee istuinryhmä, jonka keskellä on käytössä ollut myllynkivi. Se on Jorman keksintö, josta olen vasta nähnyt osia. Kivi on meillä tällä hetkellä ulkona kasvihuoneen nurkalla ja villi luonto on sen täysin vallannut. Mutta ehkä sen saa sieltä kaivettua ylös ja kenties painepesuri tekee sen sisäsiistiksi.

Ja kun kuvia tänne laittelen, tulkoon vielä kuvakulma, jossa näkyy meidän Asuntomessujen aikaisen "päävuokralaisen", hyvinkääläisen RoomXL:n piilopeti. Seinälle kaappiin menevä sänky on siinä osassa toista konttia, johon meille tulee kaapistoja. Niiden puuttumista myös jokunen tarkkasilmäinen kävijä on ihmetellyt.

Ei kommentteja: