Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 12. helmikuuta 2013

Sosiaalineuvos Jorma Soini muuttaa konttiin

Kyseisellä otsikolla vuonna 2009 uutisoivat tiedotusvälineet, kun osallistuin päiviksen kanssa nettihuutokauppaan saadaksemme yöpyä merikontissa keskellä Helsinkiä.
Tapahtumasta pätkiä sieltä täältä löytyy netistä, kun googlaa vaikka hakusanoilla narinkkatori ja kontti. Tämä muun muassa löytyi netistä: http://www.youtube.com/watch?v=Xc9Q1Iw5QqA.


Yksi aiheeseen liittyvä uutinen on tässä:

"Tarja Halosen nimittämä sosiaalineuvos Jorma Soini muuttaa konttiin lauantaina klo 12. Soini oli innostunut kontista nähtyään sen Narinkkatorilla. Hänen mielestään juuri tämän tyyppiset kontit voisivat olla ratkaisuna asunnottomuuteen.

Narinkkatorin kontti oli viihtyisä
Jorma muuttaa konttiin vaimonsa Päivin ja kahden kanin kanssa. Jormaa voi katsella kontissa tietenkin ihan paikan päällä ja livekuvaa kontista tulee netissä parhaaseen katseluaikaan, eli läpi vuorokauden.

Jorman tunnelmia kontissa voi tiedustella ihan livenä Skypen välityksellä. Yhteys aukeaa heti Jorman asettauduttua konttiin.

Huuto.netistä itselleen vuorokaudeksi remontuidun kontin voittanut, Jorma Soini vietti yön vaimoineen ja kaneineen keskellä Helsingin Narinkkatorilla. Viihtyisässä kontissa oli lämmintä ja mukavaa. Varustukseen kuului mm. taulutelevisio, ekotakka, herätyslamppu ja pelikonsoli (joka kylläkin hajosi samantien). Lisäksi keittiö ja kylpyhuone oli viimeisen päälle hieno.

Vuorokausi sujui hyvin, vaikka yörauhaa oli rikkonut aina silloin tällöin yöllä kaupungilla juhlineet ihmiset. Jatkopaikaksi kuitenkaan kontti ei päätynyt, vaikka yritys oli kova. Soini kertoi olleensa tyytyväinen asuntoonsa ja piti kokemusta kaikin puolin miellyttvänä.
Soini halusi asua kontissa, koska se on lähellä hänen omaa työtänsä ja elämäntehtväänsä, eli asunnottomuuden poistoa. Jorma Soini on Sininauhasäätiön toimitusjohtaja ja Tarja Halosen nimittämä sosiaalineuvos.

Jorman elämää kontissa pystyi seuraamaan livenä myös netissä ja halukkaille annettiin mahdollisuus olla Skypen kautta yhteydessä Jormaan. Yöllä Jorman nukkuessa chattia piti yllä Jorman ja Päivin kanit, Törky ja Kari."

Ei kommentteja: