Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 4. syyskuuta 2012

Matkakotiasumisen outouksia

päivis: Kun koti on matkailuautossa, se mahdollistaa ja myös pakottaa joihinkin poikkeaviin asioihin. Olemme esimerkiksi täällä Jokilaaksossa voineet siirtää Matkakotia fiiliksen ja välillä tarpeen mukaan. Viime viikonlopun asuimme pihapiirin reunalla, jossa kaadettiin ryteikköä ja tehtiin uutta pohjaa tulevaisuuden tarpeisiin. Halusimme kokeilla, miltä siellä tuntuisi asua. Huomasimme kuitenkin viihtyvämme paremmin vanhalla paikalla, jonne palasimme eilen. Välillä olimme pihatöiden alta evakossa kuntopolun suunnalla, mutta siitä taisin jo kirjoittaakin aikaisemmin.

Matkakotiin piti kesällä tehdä remonttia, joka kesti useamman päivän. Silloin piti lähteä evakkoon Laukaaseen, sillä emmehän voineet muuttaa kodin mukana Klaukkalaan korjaamolle.

Ensi perjantaina koti lähtee taas alta, mutta toivon mukaan vain päiväksi tai korkeintaan muutamaksi tunniksi. Moottoriin pitää vaihtaa öljyt ja tehdä ehkä jotain muutakin konepellin alapuolista huoltoa, jos siltä näyttää. Samalla on tarkoitus pesettää koko koti, nämä palvelut kun ovat saatavilla samasta paikasta tuosta varsin läheltä Maantiekylästä.

Keväällä kuvittelin, että ajamme matkailuautolla tänä kesänä vain Syysrasteille Lohjalle, mutta onhan noita reissuja tullut enemmänkin: Kiuruvettä, Tuuria, Nokiaa, Salon Meri-Teijoa, Hankoa, Raumaa, Tammisaarta ja Varkautta. Laukaassakin olemme kerran käyneet Matkakodilla.

Ei kommentteja: