Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Asuntomessut 2013

päivis: Merikonttikotien esittely ensi kesän asuntomessuilla Hyvinkäällä liikahti tänään eteenpäin. Pidimme Samarian Selki-keskuksessa Vihdissä palaverin, jossa oli läsnä Suomen asuntomessujen edustaja. Hän näytti asialle vihreää valoa ja kertoi erinäisiä yksityiskohtia, joita meidän tulee tietää ja ottaa huomioon.
Kontti on vielä kyljellään. Seuraavaksi leikataan aukot ovia
ja ikkunoita varten.
Uskoisin, että merikonttiin rakennetut kodit, Sinkku- ja Duokoti, herättävät ansaittua huomiota. Asuntomessuille osallistuminen antaa jo sinällään tilaisuuden päästä median valokiilaan. Kaikkien hankkeessa mukana olleiden, suunnittelijoiden, tekijöiden ja varmaan myös meidän koeasujien, Jorman ja minun pitää varautua antamaan fiksuja haastatteluja aiheesta. Erityisesti koen mukavaksi, jos pääsen kertomaan, että merikonttiin tosiaankin voidaan tehdä aukkoja ja asentaa niihin ikkunoita. Niin monta kertaa olen tuohon ikkuna-asiaan joutunut vastaamaan, että "kyllä tosiaan, konttiin tulee ikkunat". Jopa oikein kivan mallisetkin sitä paitsi.

Aukkojen teko onkin seuraavana Selkin hallissa edessä nyt kun pohjat on eristetty asianmukaisesti. Vaikka rakentaminen tuntuu olevan vielä vasta alullaan, kotien sisustamista pitää jo nyt alkaa miettiä. Näin meitä tänään siinäkin asiassa valistettiin.

Ei kommentteja: