Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 17. marraskuuta 2011

Jyyrille kyytiä

jormas: Pitkästä aikaa onnistuimme herättämään varhaisiltä talviunilta Sininauhasäätiön liikuntaharrastusten yhden ensimmäisistä, eli tenniksen. Kentällä meitä huhki nelja enemmän tai vähemmän säätiöläistä pelilahjakkuutta ilman henkilökortteja parituntisen. Itse pelasin Pappa Rautiaisen kanssa kentän toisella puolella olevaa, yllättävän kankeaa nourisotiimiä vastaan, joka uhosi hankkivansa paidat selkätekstillä "Jyyrille kyytiä". Kun Papan kanssa olimme latoneet taululle tylysti 2-muna, ei paitojen hankinnasta ainakaan mainitulla tekstillä ollut oikein tarvetta edes puhua.Juniori Hakkaraisella sinällään tyyli on parantunut kilojen myötä, sillä Jokilaaksosta hän tuli hakemaan minua aamusella ennen kuutta Reino-aamutossut jalassa. Onneksi olin itse saanut vastaavat suvulta 50-vuotislahjaksi reippaan kymmenen vuotta sitten ja sain autokyydin. Ilman Reinoja en kuulemma olisi oikein mahtunut samaan autoon. Sinällään oli oikein mukavaa ja entinen henki palasi muistikuviin, kun yhteisen työhyvinvoinnin nimissä harrastimme liiikuntaa enemmänkin.

Päiviksen kanssa Subilta katselin muuten viikolla Rööperi-elokuvan. Pidin siitä kovasti ja paljon oli tuttua omasta nuoruudesta tai ainakin vähän nuorempana olemisesta. Ehkä oma menneisyyteni ei ollut niin väkivallan kyllästämää kuin kyseisen elokuvan meno.
Mieleen jäi eristyisesti Samuli Edelmanin lausuma, että en tykkää juoda viinaa, kun sitten mä en enää oo mä. Pistämättömästi sanottu mieheltä, jonka suu ei oikeassa elämässäkään ole aivan tuohesta ollut. Lauantaina porhallan päiviksen kanssa Hectorin konsertiin Hartwall-areenalle kuuntelemaan muun muassa kuinka lumi teki enkelin eteiseen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hakkis Jr. Kyllä oli tänään tunnetta kentällä vanhasta hyvästä. Tosin hävittiin peli ehkä sen takia koska hyväksyttiin JYYRILTÄ jopa tuplalyönnit ja huuto pisteet mutta ehkä näin on parempi koska haluamme ukot edelleen meidän kanssa kentälle reinoilla tai ilman. Sitten vielä vierailu Jokilaaksossa ja kyllä täytyy myöntää että itsekkin yllätyin niin sanotusta konttiasumisesta positiivisesti kun näin sen mitä se voi olla parhaimmillaan. Se on oikeesti vielä kova juttu.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Hakkis Jr. kommentista, joka oli kohdallaan nimenomaan Ko(nt)ti-Ko(nt)ti osion osalta. Tappio pelikentällä on sekin näköjään entisensä. Yhtä vaikea pureskella ja niellä....
jormas